Meestgestelde vragen


Hoe werkt het ledenadministratiesysteem?
Ons Lisa-systeem zorgt ervoor dat jij via de website of de App precies die gegevens ziet die voor jou relevant zijn.
De Gooische website: is voor iedereen toegankelijk.
Mijn Gooische / de Gooische App: hier moet je voor inloggen. Als lid van Gooische vind je hier alle voor jou relevante informatie, zoals je teamleden, wanneer je training of bardienst hebt, wanneer je moet rijden of je facturen. Je kunt je hier ook jouw aanwezigheid (of van je kind) doorgeven voor events, wedstrijden en trainingen.


Afmelden trainingen

Ik zie niet alle gegevens van mijn gezin?
Je ziet alleen de gegevens van de persoon met wiens lidnummer je bent ingelogd. Als je dus van een ander lid de aanwezigheid wilt aangeven bijvoorbeeld, dan moet je ook met het juiste lidnummer van die persoon inloggen. 


Overige vragen:

Persoonlijk profiel
Je persoonlijk profiel kan je zelf vullen met tekst en een foto en een pasfoto in 'Mijn Gooische'.

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoonnummer of geboortedatum niet juist? We verzoeken je dit door te geven aan [email protected] Iedereen kan (en moet) zelf zijn e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden.

Hoe hou je je e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date?
Log in op 'Mijn Gooische' Kies in de menubalk ‘Profiel’ en klik op 'Bewerk'. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per e-mail of sms. Klik tenslotte op de knop uitloggen.

Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen?
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd op 'Mijn Gooische'. Ook dit doe je bij 'Profiel' en dan 'Wachtwoord wijzigen'.

Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site?
Dat gaat automatisch. Wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!

Hoe log ik in met een wachtwoord voor Mijn Gooische?
Ga naar 'Mijn Gooische'. Vul hier je lidnummer en je wachtwoord in die je ontvangen hebt in jouw welkomstmail. Je komt nu op je persoonlijke lidpagina. Lukt dit niet, dan kunt je via 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen. Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan.

Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn Gooische aan?
Klik op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je lidnummer in (je hebt hier je lidnummer voor nodig welke o.a. op jouw contributienota staat of in de Gooische Gids). Je ontvangt nu via de mail op het nu bekende e-mailadres een nieuw wachtwoord. Hiermee kan je inloggen op jouw persoonlijke lidpagina. Let op: dit gaat fout als er meer e-mailadressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in Lisa staat. Ben je je lidnummer vergeten? Stuur dan een mail naar [email protected]

Ik ben trainer/coach/vrijwilliger, maar heb (nog) geen inloggegevens, hoe kan ik die krijgen?
Vul het lidmaatschapsformulier in op de site en klik 'vrijwilliger' aan. Het formulier niet opsturen per post, alleen elektronisch verzenden. Je krijgt dan zsm een wachtwoord.

Ik zie niet alle gegevens van mijn gezin?
Je ziet alleen de gegevens van de persoon met wiens lidnummer je bent ingelogd. Als je dus van een ander lid de aanwezigheid wilt aangeven bijvoorbeeld, dan moet je ook met het juiste lidnummer van die persoon inloggen. 

Sorteren wedstrijdschema
Door op een item in de rode balk van het schema te klikken kan je (oplopend) sorteren op dat item. Voorbeeld: klik je op 'Spel' dan worden de wedstrijden op tijd van vroeg naar laat gesorteerd.

Mijn ouders willen mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens te zien onder junioren trainingsschema.

Zijn je ouders geen lid en ook geen vrijwilliger?
Dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

Activiteiten
Bij Agenda vind je alle activiteiten (wedstrijden, training, fluiten, wedstrijdtafel, etc) Bij Teams kun je je persoonlijke teams vinden (de teams waar jouw gezinsleden bij betrokken zijn) en favoriete teams aanmaken. favoriete teams maak je aan door op 'Alle teams' te klikken, vervolgens de club, en het team van je interesse te zoeken.  Door het sterretje boven aan de pagina te selecteren, geef je aan dat dat team vanaf dat moment een favoriet is. De activiteiten van elk persoonlijk en favoriet team verschijnt ook in je Agenda.

Wedstrijden naar agenda exporteren
Je kunt het wedstrijdprogramma van jouw persoonlijke (gezin) en favoriete teams exporteren naar je agenda (in ieder geval voor iPhone). Klik op Agenda, en dan op het vierkantje met pijl wijzend naar boven. Je krijgt dan de vraag of je de agenda wil exporteren. Klik op 'Exporteren' en dan verschijnen de wedstrijden in je agenda. 

Let op (bij iPhone): verschijnen de activiteiten meerdere keren in je agenda? Klik in de kalender op je iPhone op 'agenda's' (onderin) en vink alle Gooische agenda's uit of verwijder ze. Exporteer nogmaals vanuit de app. Dan staan ze er goed in.  

Aanwezigheid/afwezigheid
Als je op een activiteit in Agenda klikt, kun je ook je aanwezigheid/afwezigheid aangeven. Let op: dit kan alleen voor de persoon die ingelogd is. Dus als je als je zoon of dochter bent ingelogd kun je ook alleen de af- of aanwezigheid van hem of haar aangeven. Als je die van jezelf wilt aangeven, dan moet je dus nogmaals inloggen. Dit wordt in de toekomst veranderd, maar het is nu helaas nog niet mogelijk. 

Hoe log in in op de App?
Bij de App log je op dezelfde manier in als bij Mijn Gooische: met je lidnummer en je wachtwoord. 

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je lidnummer in (je hebt hier je lidnummer voor nodig welke o.a. op jouw contributienota staat of in de Gooische Gids). Je ontvangt nu via de mail op het nu bekende e-mailadres een nieuw wachtwoord. Let op: dit gaat fout als er meer e-mailadressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in Lisa staat. Ben je je lidnummer vergeten? Stuur dan een mail naar [email protected]

Ik zie niet alle gegevens van mijn gezin?
Je ziet alleen de gegevens van de persoon met wiens lidnummer je bent ingelogd. Als je dus van een ander lid de aanwezigheid wilt aangeven bijvoorbeeld, dan moet je ook met het juiste lidnummer van die persoon inloggen. Je kunt wel favoriete teams (bv van je kind) aanmaken waar je dan ook de wedstrijden en trainingen van kunt zien. Je kunt al de trainingen en wedstrijden van je gehele gezin op deze manier wel exporteren naar je digitale agenda. 

Hoe zet ik een verslag online?
Log in op 'Mijn Gooische' en ga naar je teampagina. Onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kun je een verslag invoeren. Het kan door de webmaster aangepast worden.


Hoe maak ik een teamprofiel aan en hoe zet ik mijn teamfoto erop?
Iedereen die lid is kan een profiel invoeren op 'Mijn Gooische' en een foto uploaded.

Aanmelden
Senioren kunnen zich doorlopend inschrijven. Inschrijven gaat snel en makkelijk via de website; klik hier op je in te schrijven.

Op basis van je gegevens wordt er - nadat je alles hebt ingevuld - meteen een inschrijfformulier gemaakt. Dit formulier kun je thuis af drukken, ondertekenen en per post aan ons secretariaat sturen samen met kopie van de legitimatie van het aangemelde lid.

Opzeggen
Opzeggen lidmaatschap voor seizoen 2016-2017: moet voor 1 mei 2016 (junioren) resp. 1 juni 2016 (senioren) van het lopende verenigingsjaar plaatsvinden. Opzeggingen zijn pas definitief nadat het secretariaat een ontvangstbevestiging van de opzegging heeft verzonden. Een opzegging die niet tijdig heeft plaatsgevonden doet het lidmaatschap doorlopen tot het eind van het volgende verenigingsjaar.

  • Junioren: opzeggen vóór 1 mei 2016
  • Senioren: opzeggen vóór 1 juni 2016
  • Opzeggen kan per mail, via de website of per brief.
  • Opzeggingen per e-mail: deze dienen afkomstig te zijn van de bij de club geregistreerde e-mailaccount van het opzeggende lid
  • Via de website: via 'Mijn Gooische'
  • Per brief aan ons secretariaat: Secretariaat Gooische Hockeyclub, Postbus 348, 1400 AH Bussum.
 

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum.

Agenda van de week

23-4 Dames 1 - Phoenix D1
23-4 VVG en Rozenboom
23-4 Heren 1 - SCHC H1

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 23 april 2017 
14:15  Ouders/verzorgers van Jip Wissink Ballenjongen 
14:15  Ouders/verzorgers van Bas Beijersbergen van Henegouwen Ballenjongen 
14:15  Ouders/verzorgers van Berend de Vuijst Ballenjongen 
14:15  Ballenjongen 
14:15  Ouders/verzorgers van Ties Beer Ballenjongen 
14:15  Ouders/verzorgers van Job Samuel van den Brink Ballenjongen 
14:15  Ouders/verzorgers van Reinier Abbink Ballenjongen 
zondag 30 april 2017 
08:15  Ouders/verzorgers van Teun Bockwinkel Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Lisa Nieuwenhuys
Hugo Zwenk
Jasper Weijts
Meer verjaardagen

Facebook

Twitter