Algemeen Mei
10

Juliette Hasselbach nieuwe vertrouwenscontactpersoon (VCP)

Juliette Hasselbach volgt Miriam van Meerten op als VertrouwensContactPersoon (VCP) naast Odin Termohlen. Juliette speelt in Dames Veteranen C, heeft twee enthousiaste dochters hockeyen op Gooische en ziet ernaar uit om een steentje bij te dragen aan prettig klimaat op onze mooie club.

Bij een VCP kun je terecht met vragen over pesten, grensoverschrijdend gedrag en nog veel meer. Mocht je een vraag hebben mail dan naar [email protected] of direct naar Juliette Hasselbach via [email protected] of (06) 10 077 609 of Odin Termohlen via [email protected] of (06) 45 210 151.

Gooische wil graag een veilige club zijn, waar iedereen met plezier bezig is met hockey. Toch zijn er momenten en gebeurtenissen waarbij grensoverschrijdend gedrag helaas niet voorkomen kan worden. Het liefst willen wij dit graag voor zijn maar dat is niet altijd mogelijk. Dat is dan ook één van de redenen waarom er op Gooische twee VertrouwensContactPersonen, kortweg VCP, aanwezig zijn. Zo is er altijd een aanspreekpunt om er met elkaar voor te zorgen dat de wijze waarop we met elkaar omgaan leuk en veilig blijft.

Bij een VCP kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt, die gevoelig liggen bij mensen die je kent op de club of daarbuiten, wat je zou willen dat andere mensen weten maar je het niet zelf durft te zeggen of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor iedereen: leden, trainers, coaches en begeleiders. De vragen die je hebt kunnen gaan over: pesten of gepest worden, je hebt iets gezien wat je graag wil delen omdat je vindt dat er iets aan gedaan zou moeten maar weet niet met wie of durft het niet te zeggen, het gevoel hebben dat je er door je huidskleur, geloof of seksuele voorkeur niet bij hoort. En grensoverschrijdend gedrag: de manier waarop je wordt benaderd en/of aangeraakt door een teamlid, coach, trainer of begeleider. Of je maakt je zorgen over de wijze waarop er met jou of iemand anders wordt omgegaan binnen de vereniging/ het team. Ook kan je bij de VCP terecht wanneer je direct of indirect wordt beticht van ontoelaatbaar gedrag en je dat zou willen bespreken. De afgelopen jaren hebben we er hard gewerkt om Gooische een plezierige en veilige club te laten zijn voor iedereen.

De VertrouwensContactPersonen zijn er voor iedereen en voor elke leeftijd binnen Gooische. Mocht je een vraag hebben mail dan naar [email protected] of anders direct naar Juliette Hasselbach via [email protected] of (06) 10 077 609 of Odin Termohlen via [email protected] of (06) 45 210 151.
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Nieuwbouw


Sponsor voucher van de maand


Doxflow sponsor maand okt2020

Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

28-11 Mogelijkheid om bitjes te 'happen'

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 28 november 2020 
07:45  Livia Bolk Wedstrijdtafel 
07:45  Eva Verhage Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Felipe Kort Barmedewerker 
08:00  Hanneke van den Heuvel Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Olle Crijns Barmedewerker 
10:30  Jet Elffers Wedstrijdtafel 
10:30  Juul Mulder Wedstrijdtafel 
11:15  Bernd-Jan Sanson Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Brooklyn Mader
William Claassen
Jeroen Groenendijk
Meer verjaardagen

Facebook