Algemeen Okt
28

Rozenboom Winterse Hap (verslag)

De jaarlijkse winterse hap van de Rozenboom, vereniging oud-Gooische leden, heeft weer plaatsgevonden. Deze traditie lokt altijd vele mensen naar hun aloude Gooische.

Ook deze keer weer ongeveer 45 liefhebbers en we hopen dat dit de komende jaren weer zal toenemen. Het is altijd leuk om te praten over VROEGER met mensen uit die tijd, en dat te plaatsen in het HEDEN.

De opstelling van het buffet ontlokte bij menigeen, ”maar zo groot ben ik niet”, want de pannen waren op stelten gezet! Maar met een krukje erbij kreeg iedereen zijn bordje vol.

De laatste jaren is er altijd een goede bezetting uit het heren 1 van de jaren’60. Te weten: Bart Roelofsz, Frits Hondius, Piet Hein Rehe, Rob Frese en Willem van Vliet. Van de latere heren 1 versies waren aanwezig GF Rehe, Arnoud Kalff, Marc Oost Lievense en Kees Scheltes.

Na vele jaren ondergedoken te zijn, was daar ineens Joop van Gool en hij heeft genoten. Hij had ook een leuke speech over zijn bijdrage in het grote KNHB-Hockeyboek.

Evert van Renesse van Duivenbode is ook een vaste geziene gast en hij komt toch steeds vanuit Den Haag, ook met alle files van die dag.

Uiteraard veel dank aan Nel, Francine, Marianne en Elsbeth voor hun bijdrage om van dit feest tot een succes te maken. Ook veel dank voor de keuken en de bar voor al hun werk, we zijn niets te kort gekomen.

Traditioneel de laatste jaren werd er na het opruimen nog een drankje gedronken door de diehards, de fam Kuhn was hier met drie gezinsleden aanwezig!

Ik hoop dat er volgend jaar weer een groter aantal Rozenboomleden aanwezig zullen zijn, want hiervoor ben je toch lid van de Rozenboom!

Kees

Nieuws afbeelding

Nieuwbouw


Sponsor voucher van de maand


Doxflow sponsor maand okt2020

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 28 november 2020 
07:45  Livia Bolk Wedstrijdtafel 
07:45  Eva Verhage Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Felipe Kort Barmedewerker 
08:00  Hanneke van den Heuvel Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Olle Crijns Barmedewerker 
10:30  Jet Elffers Wedstrijdtafel 
10:30  Juul Mulder Wedstrijdtafel 
11:15  Bernd-Jan Sanson Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Adeline Loudon
Fenne Hogguer
Astrid Nollen
Meer verjaardagen

Facebook