Algemeen Maa
12

Gooische Vacature week

WANTED 

Sponsor Commissie

De sponsor-commissie van Gooische is dringend op zoek naar enthousiaste leden (of ouders van leden) die het sponsoring-team van Gooische willen versterken. We zoeken nieuwe enthousiaste en pro-actieve commissieleden, die commercieel en communicatief sterk zijn, hun handen uit de mouwen steken en op een creatieve manier sponsoring verder kunnen uitbreiden. 
Interesse, of heb je er vragen over? 
Stuur dan een mailtje naar Giel van Wageningen: [email protected]

Communicatie & Social media 

Is #social #hockey je tweede natuur en weet je de weg op de diverse social media kanalen goed te vinden? Weet jij hoe je met tekst en beeld een goed verhaal kunt neerzetten?  Dan ben jij degene die we zoeken. Bij misschien stiekem wel de leukste commissie die er is de Communicatie Commissie hebben we een plekje voor iemand die samen met de commissie-collega's het nieuws van Gooische op onze website en social media plaatst. Lijkt dat je leuk om te doen? Stuur ons een mailtje via [email protected]

Zaalcommissie 2X 

Communicatie zaalhockey

Zaalhockey is dé manier om tijdens de winterstop te zorgen dat spelers een beter spelinzicht en techniek krijgen. En het is ook nog eens super leuk!
Als commissielid communicatie ben je verantwoordelijk voor alle communicatie richting de spelers en coaches van de breedteteams. In september starten we met de aanmelding voor het nieuwe seizoen, gevolgd door de feestelijke aftrap tijdens WinterWonderHockey in november en we sluiten af met de huldiging van de kampioenen in maart. Aankomend jaar maak je misschien wel de primeur mee met onze eigen blaashal!
Het eerste half jaar ‘loop je mee’ en gedurende het jaar word je natuurlijk ondersteund door je mede-commissieleden en de communicatie-commissieleden van Gooische. Wil je meer weten of meteen aan de slag? Dat kan, laat het ons weten via [email protected] We kijken er naar uit!

Elftal Commissaris 
Voor de zaalhockeycommissie zoeken we een enthousiaste collega die nauwkeurig is en het ook gewoon leuk vindt om met systemen te werken. Zijn of haar belangrijkste taak is namelijk dat alle spelers en teams op de juiste manier worden ingevoerd in ons systeem Lisa. Anders kan er niet gespeeld worden en daar draait het natuurlijk allemaal om! Daarnaast is het van belang dat de teams in de juiste klasse worden aangemeld bij de KNHB.

Het allerleukste is dat je samen met de andere commissieleden er ieder jaar weer een geslaagd winterseizoen van maakt samen met onze 982 spelers verdeeld over 87 teams.Nieuwsgierig geworden, laat het ons weten via [email protected] Je bent van harte welkom tijdens ons eerstvolgende overleg. Graag tot dan!

Sportiviteit & Respect Commissie 

Wil jij graag actief meedenken hoe Gooische Sportiviteit & Respect blijvend onder de aandacht kan brengen? Vind je het ook nog leuk om je creatieve ideeën om te zetten in concrete acties?Lijkt het je leuk om mee te doen? Mail dan naar [email protected] 

Gooische Gids 2X

Redactie lid 

Wanted! Wie komt de redactie van de Gooische Gids versterken?

Wil jij graag een steentje bijdragen als vrijwilliger bij de Gooische Hockeyclub en ben jij een beetje creatief, kun je goed organiseren en coördineren? Dan zoeken wij jou. 

De Gooische Gids-commissie zoekt namelijk enthousiaste mensen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan dit mooie boekwerk, iets met hockey hebben en bovenal creatief en enthousiast zijn.

Je komt in een team dat bestaat uit bevlogen, creatieve en eigenwijze mensen, die iets met hockey hebben en het leuk vinden om ieder jaar weer een mooi boekwerk te maken over Gooische. 

Sommigen volgden een journalistieke opleiding, maar we hebben ook organisatie en coördinatie-talenten, fotoredacteuren, excell-goeroe’s, en salestijgers aan boord. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal nieuwsgierig zijn, de handen uit de mouwen willen steken, en een vrolijke kijk op het leven hebben. 

Verder maakt het eigenlijk niet uit wie je bent. Als je maar graag iets wit doen voor de club en over de nodige flexibiliteit beschikt.

Iets voor jou? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar Ilja Galama & Marieke van Gooswilligen, e-mail: [email protected], o.v.v. Meedoen Gooische Gids

Tekstschrijvers 

Wil jij graag een steentje bijdragen als vrijwilliger bij de Gooische Hockeyclub en heb je een vlotte pen? Dan zoeken wij jou.

De Gooische Gids-commissie zoekt namelijk goede tekstschrijvers en/ of journalisten die het leuk vinden om te schrijven, iets met hockey hebben en bovenal creatief en enthousiast zijn.

Je komt in een team dat bestaat uit bevlogen, creatieve en eigenwijze mensen, die iets met hockey hebben en het leuk vinden om ieder jaar weer een mooi boekwerk te maken over Gooische.Sommigen volgden een journalistieke opleiding, maar we hebben ook fotoredacteuren, excell-goeroe’s en salestijgers aan boord. Wat we gemeen hebben is dat we allemaal nieuwsgierig zijn, de handen uit de mouwen willen steken, en een vrolijke kijk op het leven hebben. 

Verder maakt het eigenlijk niet uit wie je bent. Als je maar over een gouden pennetje en de nodige flexibiliteit beschikt.

Iets voor jou? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar Ilja Galama, e-mail: [email protected], o.v.v. Schrijven Gooische Gids

We horen graag van je!

Veel groeten, De Gooische Gids-commissie

***
Nieuws afbeelding

Nieuwbouw


Sponsor voucher van de maand


Doxflow sponsor maand okt2020

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 28 november 2020 
07:45  Livia Bolk Wedstrijdtafel 
07:45  Eva Verhage Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Felipe Kort Barmedewerker 
08:00  Hanneke van den Heuvel Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Olle Crijns Barmedewerker 
10:30  Jet Elffers Wedstrijdtafel 
10:30  Juul Mulder Wedstrijdtafel 
11:15  Bernd-Jan Sanson Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Fenne Hogguer
Beatrice Desain
Adeline Loudon
Meer verjaardagen

Facebook