Algemeen Jun
5

Evert-Jan Tulen zwaait af

Na 8 jaar onvermoeibare inzet als fulltime keeperstrainer & keeperscoördinator, deed Evert-Jan Tulen twee jaar geleden al een stapje terug. De afgelopen periode hield hij zich vooral bezig met de coördinatie van de Gooische Keepersschool en gaf hij een aantal uur training aan de nieuwe Maxi-keepers. Renz van der Wal (jongens) en Wouter Mijnsbergen (meisjes & senioren) hebben toen gezamenlijk zijn overige trainingswerkzaamheden overgenomen.

Wat wij destijds schreven, staat nog steeds: sinds 2010 is Evert-Jan betrokken geweest bij Gooische als keeperstrainer. Wat startte met een avondje keeperstraining per week voor een aantal lijn-keepers, is vandaag de dag uitgeroeid tot het trainen van 109 keepers per week. In die periode van 10 jaar zijn heel veel stappen gezet. Het begon op een zij strookje van veld 2, waarna kon worden verhuisd naar een hele cirkel op veld 5, met uiteindelijk een eigen keepers(water)veld achter veld 4. Een eigen vaste plek geeft dynamiek aan de trainingen, wat bevorderlijk is gebleken voor het niveau van onze keepers. Een aanzienlijk aantal keepers heeft het zelfs gebracht tot vertegenwoordigende ploegen: 4 in Nederlandse teams en 5 in districtselftallen. Evert-Jan, heel veel dank hiervoor!

In samenwerking met alle betrokken commissies is kortom een grote bijdrage geleverd aan het huidige keepersbeleid; een beleid en ook op een niveau waar menig vereniging jaloers op mag zijn. Wij kijken met een zeer tevreden gevoel terug op de afgelopen periode, waarin Evert-Jan training heeft gegeven aan Dames/Heren1, veteranen en de (Jongste) Jeugd.

Na een decennium vol te hebben gemaakt, waarbij hij meer dan 1000 keepers heeft opgeleid, zal Evert-Jan nu ook de coördinerende taken aan Wouter en Renz van de Keeperscommissie overdragen. Wij bedanken Evert-Jan voor zijn inzet en betrokkenheid bij de Gooische Hockey Club en wensen hem alle goeds en succes met wat er hierna op zijn pad komt!

 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


Nieuwbouw


Sponsor voucher van de maand


Doxflow sponsor maand okt2020

Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

28-11 Mogelijkheid om bitjes te 'happen'

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 28 november 2020 
07:45  Livia Bolk Wedstrijdtafel 
07:45  Eva Verhage Wedstrijdtafel 
08:00  Ouders/verzorgers van Felipe Kort Barmedewerker 
08:00  Hanneke van den Heuvel Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Olle Crijns Barmedewerker 
10:30  Jet Elffers Wedstrijdtafel 
10:30  Juul Mulder Wedstrijdtafel 
11:15  Bernd-Jan Sanson Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Cato Bloemen
Timo Douwes
Brooklyn Mader
Meer verjaardagen

Facebook