Meestgestelde vragen

Tip voor de nieuwe Gooische app:
Zorg altijd dat je de meest recente versie van de app hebt, dat voorkomt de meeste problemen al meteen!

Hoe werkt het ledenadministratiesysteem?
Ons Lisa-systeem zorgt ervoor dat jij via de website of de App precies die gegevens ziet die voor jou relevant zijn.
De Gooische website: is voor iedereen toegankelijk.
Mijn Gooische / de Gooische App: hier moet je voor inloggen. Als lid van Gooische vind je hier alle voor jou relevante informatie, zoals je teamleden, wanneer je training of bardienst hebt, wanneer je moet rijden of je facturen. Je kunt je hier ook jouw aanwezigheid (of van je kind) doorgeven voor events, wedstrijden en trainingen.

Ben je iets verloren? Of heb je iets gevonden?
Kijk voor een overzicht op onze Gevonden voorwerpen pagina. Blijkt een van deze voorwerpen van jou te zijn, mail dan naar [email protected] Voor gevonden voorwerpen is er ook een speciale kist, die achteraan in de gang staat bij de kleedkamers.

Afmelden trainingen
Voor het afmelden van een training: stuur een email naar [email protected]

Ik zie niet alle gegevens van mijn gezin?
Je ziet alleen de gegevens van de persoon met wiens lidnummer je bent ingelogd. Als je dus van een ander lid de aanwezigheid wilt aangeven bijvoorbeeld, dan moet je ook met het juiste lidnummer van die persoon inloggen.

Nieuwsbrief
Alle leden ontvangen automatisch de wekelijkse Gooische nieuwsbrief. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, maar heb je je ooit uitgeschreven? Meld je dan hier opnieuw aan.

Overige vragen:
Persoonlijk profiel
Je persoonlijk profiel kan je zelf vullen met tekst en een foto en een pasfoto in 'Mijn Gooische'.

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoonnummer of geboortedatum niet juist? We verzoeken je dit door te geven aan [email protected] Iedereen kan (en moet) zelf zijn e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden.

Hoe hou je je e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date?
Log in op 'Mijn Gooische' Kies in de menubalk ‘Profiel’ en klik op 'Bewerk'. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per e-mail of sms. Klik tenslotte op de knop uitloggen.

Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen?
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd op 'Mijn Gooische'. Ook dit doe je bij 'Profiel' en dan 'Wachtwoord wijzigen'.
Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site?
Dat gaat automatisch. Wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!
Hoe log ik in met een wachtwoord voor Mijn Gooische?
Ga naar 'Mijn Gooische'. Vul hier je lidnummer en je wachtwoord in die je ontvangen hebt in jouw welkomstmail. Je komt nu op je persoonlijke lidpagina. Lukt dit niet, dan kunt je via 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen. Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan.

Hoe vraag ik mijn wachtwoord voor Mijn Gooische aan?
Klik op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je lidnummer in (je hebt hier je lidnummer voor nodig welke o.a. op jouw contributienota staat of in de Gooische Gids). Je ontvangt nu via de mail op het nu bekende e-mailadres een nieuw wachtwoord. Hiermee kan je inloggen op jouw persoonlijke lidpagina. Let op: dit gaat fout als er meer e-mailadressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in Lisa staat. Ben je je lidnummer vergeten? Stuur dan een mail naar [email protected]

Ik ben trainer/coach/vrijwilliger, maar heb (nog) geen inloggegevens, hoe kan ik die krijgen?
Vul het lidmaatschapsformulier in op de site en klik 'vrijwilliger' aan. Het formulier niet opsturen per post, alleen elektronisch verzenden. Je krijgt dan zsm een wachtwoord.
Ik zie niet alle gegevens van mijn gezin?
Je ziet alleen de gegevens van de persoon met wiens lidnummer je bent ingelogd. Als je dus van een ander lid de aanwezigheid wilt aangeven bijvoorbeeld, dan moet je ook met het juiste lidnummer van die persoon inloggen.

Sorteren wedstrijdschema
Door op een item in de rode balk van het schema te klikken kan je (oplopend) sorteren op dat item. Voorbeeld: klik je op 'Spel' dan worden de wedstrijden op tijd van vroeg naar laat gesorteerd.

Mijn ouders willen mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens te zien onder junioren trainingsschema.

Zijn je ouders geen lid en ook geen vrijwilliger?
Dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

Zorg altijd dat je de laatste versie van de app hebt! Dat voorkomt vaak al problemen. Er is een nieuwe app, en onze systeembeheerder is nog bezig met verbeteringen. 

Hoe log in in op de App?
Bij de App log je op dezelfde manier in als bij Mijn Gooische: met je lidnummer en je wachtwoord. In de app zie je tegenwoordig alle gegevens van je hele gezin, hier hoef je niet meer apart voor in te loggen.
Ben je je wachtwoord vergeten? Klik op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je lidnummer in (lidnummer staat op jouw contributienota, in de Gooische Gids of onderaan de nieuwsbrief). Je ontvangt nu via de mail op het nu bekende e-mailadres een nieuw wachtwoord. Let op: dit gaat fout als er meer e-mailadressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in Lisa staat. Ben je je lidnummer vergeten? Stuur dan een mail naar [email protected]
De app bestaat uit verschillende onderdelen

Home
Hier zie je jouw agenda/persoonlijke activiteiten; die van jou, je gezin en je favoriete teams. Persoonlijke activiteiten zijn: wedstrijden, training, fluiten, wedstrijdtafel, etc.

Als je op een activiteit in je agenda bij Home klikt, kun je ook je aanwezigheid/afwezigheid aangeven. Je kunt hier ook aangeven of je ergens bij aanwezig bent of niet. Je kunt dat tegenwoordig ook aangeven namens een gezinslid. Klik op het 'V' voor aanwezig, '?' als je het nog niet weet en 'X' voor afwezigheid.
Jouw activiteiten synchroniseren met je eigen agenda:
Je kunt jouw persoonlijke tijdlijn (wedstrijden, trainingen, events, taken, etc van jou, je gezin en/of favoriete teams synchroniseren met je eigen agenda.

Volg onderstaande stappen voor een goede synchronisatie:
 • Download de Gooische app
 • Login
 • Ga naar Profiel
 • Klik op 'settings' icoon in rechterbovenhoek (de 'schuifjes')
 • Activeer de onderdelen die je wilt synchroniseren met je eigen agenda en selecteer een persoonlijke agenda
 • Geef toestemming (indien app daarom vraagt)
 • Ga terug naar de pagina 'Home'! Dan pas zullen de activiteiten in je eigen agenda verschijnen.

De sync is nu gestart en zal iedere keer herhaald worden op het moment dat je de pagina 'Home' in de app opent met een interval van 2 minuten.

Teams
Hier staan je persoonlijke teams (gezin) en je favoriete teams. Bij 'Alle teams' kun je zoeken op verschillende teams binnen Gooische of een andere club.
Je kunt een team favoriet maken door op een team te klikken en rechtsboven in beeld op de ster te klikken. Deze wordt blauw gekleurd als het team favoriet is. Vervolgens zie je het team bij je persoonlijke teams en in je persoonlijke agenda terugkomen. Wil je hem niet meer als favoriet? Gewoon weer op het sterretje klikken.

Club
 • Nieuwspagina: al het belangrijke nieuws van Gooische.
 • Agenda: de kalender van Gooische met evenementen die belangrijk zijn voor alle leden, zoals D&H1 wedstrijden, toernooien, informatieavonden etc
 • Sponsors: alle sponsoren van Gooische
 • Info: contactgegevens van Gooische


Profiel
Je persoonlijke profiel (dus niet van je gezin). Hier kun je je foto, mailadres, telefoonnummer, jouw team, balans teampot, jouw taken en je geboortedatum inzien en wijzigen. Deze gegevens zijn dezelfde als die in Mijn Gooische staan. Zorg dat ze altijd kloppen zodat je geen belangrijke informatie mist.

Je kunt via de 'schuifjes' rechtsboven in de hoek je tijdlijn/activiteiten synchroniseren met je eigen agenda op je computer of andere device.

Meer
Hier vind je Digitaal Wedstrijdformulier, Toernooien, Oefenwedstrijden regelen?, KNHB Hockey Praktijk, Trainingsschema, KNHB Clubscheidsrechter, Evenementen, GJK 2018, Privacy Statement en meer info over de App.

Heb je nog steeds problemen of vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] met een duidelijke beschrijving van je vraag, het liefste met een screenshot en vermelding welke soort apparaat je hebt.

Team
Hoe zet ik een verslag online?

Log in op 'Mijn Gooische' en ga naar je teampagina. Onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kun je een verslag invoeren. Het kan door de webmaster aangepast worden.
Hoe maak ik een teamprofiel aan en hoe zet ik mijn teamfoto erop?
Iedereen die lid is kan een profiel invoeren op 'Mijn Gooische' en een foto uploaded.
 
Aanmelden
Senioren kunnen zich doorlopend inschrijven. Inschrijven gaat snel en makkelijk via de website; klik hier op je in te schrijven.
Op basis van je gegevens wordt er - nadat je alles hebt ingevuld - meteen een inschrijfformulier gemaakt. Dit formulier kun je thuis af drukken, ondertekenen en per post aan ons secretariaat sturen samen met kopie van de legitimatie van het aangemelde lid.

Opzeggen
Opzeggen lidmaatschap voor een volgend verenigingsjaar moet voor 1 mei (junioren) resp. 1 juni (senioren) van het lopende verenigingsjaar plaatsvinden.
Opzeggingen zijn pas definitief nadat de ledenadministratie een ontvangstbevestiging van de opzegging heeft verzonden. Een opzegging die niet tijdig heeft plaatsgevonden doet het lidmaatschap doorlopen tot het eind van het volgende verenigingsjaar.
 • Junioren: opzeggen vóór 1 mei
 • Senioren: opzeggen vóór 1 juni
 • Opzeggen kan uitsluitend digitaal via het besloten ledengedeelte Mijn Gooische.

Regeling wedstrijdshirt/ Gooische tenue vanaf 2020
Zie onze pagina tenue voor meer informatie en veel gestelde vragen rondom het wedstrijdshirt/ nieuwe tenue.

 

Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice
Meer agendapunten

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 5 maart 2022 
08:00  Charlot van Stigt Thans Barmedewerker 
08:00  Kristel Busscher Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Victor Bretveld Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Joost van Bentum Barmedewerker 
11:15  Marielle Sas Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Nepomuk von Below Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Myrthe Rademaker Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Jackie Stam Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Cedric Haarmans
Feline Olden
Tjeerd Lenters
Meer verjaardagen

Facebook