Lustrum Jan
1

Lustrum: Gooische 115 jaar!

Lustrum

In 2016 bestond Gooische 115 jaar! Dit vierden we op 18 juni groots met een Lustrumdag! En door het jaar waren er leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een wokkelcompetitie en een hilarische bingoavond. 
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 10 januari vond de aftrap plaats van het 23e lustrum van Gooische. Je kunt hier de foto's bekijken. Het thema Keep on Rollin’ is toegelicht. Gooische bestaat al 115 jaar, kijkt ook dit jaar weer vooruit en blijft in beweging.
Met het naar beneden vallen van lustrumstressballen is het lustrumjaar officieel geopend. Vervolgens is een tipje van de sluier opgelicht van de geplande evenementen en is het logo onthuld.
We zagen een voorproefje van de filmpjes die dit jaar zullen volgen. 

Het totaal van het beeldmateriaal zal een leuke impressie geven van de club Gooische. Zo kunnen de leden een kijkje achter de schermen nemen en meer inzicht krijgen in het reilen en zeilen binnen de club. 


Op zaterdag 18 juni zijn er activiteiten voor de jeugd, de wokkelfinale, de reünistenborrel, een verrassingsoptreden, Rollende Keukens en een spetterend senioren/veteranen feest met live muziek en een dj. En we hebben nog veel meer ingrediënten in petto voor een wel zeer feestelijke Lustrumdag en -avond.

Overdag is het lustrumterrein vrij toegankelijk en zijn de activiteiten kosteloos. Vanaf 16.00 zijn er Rollende Keukens en betaal je met munten. Voor het Keep on Rollin' lustrumfeest (senioren/veteranen) kun je online je kaartje kopen. 

Programma Lustrumdag 

 • 09.30-10.30 uur: Hockeyspelletjes Benjamins
 • 11.00-13.00 uur: Hockey- & spelactiviteiten Mini's & Maxi's 
 • 15.00-17.00 uur: Reünistenborrel
 • 15.30-17.00 uur: Lustrumbingo D- t/m A-junioren
 • 16.00-20.30 uur: Rollende keukens en activiteiten voor kinderen
 • 17.00-17.30 uur: Wokkelfinale
 • 17.30-18.00 uur: Surprise-optreden
 • 21.00-01.00 uur: Senioren/veteranen Keep on Rollin’ Lustrumfeest

Rollende Keukens – wat kun je verwachten?
Op 18 juni vanaf 16.00 uur is het parkeerterrein van Gooische omgetoverd tot een oergezellig festival terrein met verschillende Rollende Keukens. Tijdens dit culinaire evenement kun je uitgebreid 'winen & dinen' met je team en/of je gezin. Foodtrucks (veelal trendy wagens) bieden per wagen gevarieerde gerechten aan. Ook aan de kinderen is gedacht. Het menu varieert van o.a. biefstuk, hamburger en friet, risotto, bouillabaisse en oesters, cup cakes en ijs tot bijzondere drankjes en koffie. En met o.a. Bennie Blij, Chef Hotel The Grand Amsterdam, die zijn culinaire hoogstandjes toont!

Daarnaast is er een verrassingsoptreden, sfeer verhogende live muziek en kunnen de kinderen zich o.a. laten smincken. Vier dus samen op het gezellige Lustrumterrein het einde van het hockeyseizoen! Entree tot het terrein met de mobiele keukens is gratis. De horeca kan betaald worden met munten. 

Kaartverkoop senioren/veteranen Keep on Rollin’ Lustrumfeest

Het Keep on Rollin’ Lustrumfeest met muziek van DJ Ro en coverband 'The Recipe' start op zaterdag 18 juni om 21.00 uur in de feesttent op het lustrumterrein. Voor deze feestavond voor senioren en veteranen heb je een entreeticket nodig. Voor de aankoop van consumpties (food & drinks) maakt de horeca vanaf 16.00 uur gebruik van muntverkoop.

Tijdens de voorrondes van de wokkelcompetitie deden jongens en meisjes van verschillende leeftijden hun uiterste best om de wokkellat te raken. Bij maar liefst 8 deelnemers is dit gelukt! Het was enorm spannend! Zondag 8 mei was de laatste voorronde. Trots zijn wij op alle finalisten die op 18 juni om 17.00 uur voor de titel en eeuwige roem gaan. We wensen hen allemaal veel succes!

Finalisten:
 • Boet Bouma JD2
 • Wieger Bouma JF1
 • Eva Jenniskens ME1
 • Cas Langendijk JF1
 • Dirk Langendijk JE1
 • Jip Pessers JE1
 • Pepijn de Ruwe JZF2
 • Keke Toxopeus JC1

Bekijk het fotoalbum (Mijn Gooische)

Wokkelcompetitie - spelregels

 • Op de bovenste lat van een goal wordt een speciale wokkellat geplaatst. Vanaf rand cirkel wipt de speler de bal met de stick op om deze vervolgens - als een honkbal - tegen de lat te slaan. De bal mag de grond tussendoor niet hebben geraakt.
 • Elke speler mag drie pogingen doen.
 • De scheidsrechter beoordeelt en zorgt voor een eerlijke competitie.
 • Elke categorie (Benjamins, Mini’s, Maxi’s, D, C, B en A-jeugd) wokkelt apart tegen elkaar. Zij die de lat hebben geraakt wokkelen verder, totdat er die dag van iedere categorie 1 winnaar over blijft.
 • Een deelnemer mag aan meerdere voorrondes meedoen. Is het bijvoorbeeld 17 april niet gelukt om de lat te raken of was iemand verhinderd, dan kan deze 24 april en/of 8 mei (nogmaals) een poging wagen.
 • Alle (dag) winnaars gaan door naar de grote finale op 18 juni. Hieruit komen 2 winnaars: 
  • 1 uit de categorie D t/m A
  • 1 uit de categorie Benjamins, Mini’s en Maxi’s. Voor de allerkleinsten wordt de afstand tot de goal kleiner gemaakt. Verder gelden hier dezelfde regels.Lustrum junioren BINGO!

Voor de A t/m D teams wordt op 18 juni een fantastische BINGO georganiseerd van 15.30 – 17.00 uur! Onze BINGO master en zijn assistentes maken er een geweldig feest van! Er zijn leuke, originele en mooie prijzen te winnen!
Gezamenlijk kan het hockeyseizoen zo op leuke wijze worden afgesloten. Je kunt als team meedoen (bv 1 tafel reserveren), maar ook individueel. Aanmelden kan via [email protected]. Wanneer je je als team opgeeft, dan graag met een begeleider.
Na de BINGO kunnen de kinderen zich bij hun ouders en/of vrienden voegen op het parkeerterrein, om samen bij de Rollende Keukens heerlijk te gaan eten. Dit kan uiteraard ook met het team. Klik hier voor meer informatie over de Lustrumdag.

Terugblik Keep on Rollin’ BINGO

Vrijdagavond 20 mei rond 21.00 uur; de entree in het clubhuis was al geweldig! Gezellige vuurschalen, een rode loper bij de ingang en een BINGO team gehuld in glitter. Het clubhuis was omgetoverd tot een waar BINGO paradijs. Deelnemers kwamen enthousiast het clubhuis binnen, kaarten en munten werden uitgedeeld, tafels stonden klaar met authentieke tapijtjes, prijzen stonden uitgestald, de BINGO teams namen uitgelaten plaats aan hun tafel…..ennnnnn de ballen gingen rollen! 

De sfeer zat er meteen goed in! DJ Hek kreeg met zijn opzwepende muziek het hele clubhuis direct in opperbeste stemming. Presentator Philip Tulleken liet met zijn uitbundige en geestige presentatie zien dat keepen slechts 1 van zijn kwaliteiten is. En dan "last but not least” de assistentes! Gracieus en charmant deelden Marloes Haverkate en Madelon van Overbeek prijzen uit en begeleidden zij geduldig deelnemers die de mogelijke varianten op een hele bingokaart nog niet helemaal onder de knie hadden. 

Hulde aan het BINGO team voor het neerzetten van dit fantastische evenement! Uiteraard ook veel dank aan alle sponsoren die prachtige prijzen beschikbaar hebben gesteld, waardoor veel deelnemers met mooie prijzen het clubhuis hebben verlaten. 

Kortom, een top avond die - als we aan de verzoekjes tegemoet moeten komen - zeker voor herhaling vatbaar is!! 

De Lustrumcommissie 
De sponsors die deze avond mogelijk maakten:

Cosmo Hairstyling Bussum

Dujardin Brandkasten

Flames&Flavour

Grapedistrict

Grolsch

Grunberg Golf Academy

Heineken

Hoogesteger

Kampanula Praktijk

Kapsalon Syllies

Konijn Herenmode

Lustrumcie

Natuurlijk Beter Drogist

Ngage Media

Puur Makelaars

Schoonheidssalon Davinia’s

Shoots by Laura

Sign to Fit

Slagerij Hendrikse

Spraytan 't Gooi te Laren

 

Van Hooft Bouwbegeleiding 

De lustrumcommissie bestaat uit:


Voorzitter
Olivier Haverkate
Commissielid Evenementen Stephanie Beer
Commissielid Communicatie Paula Huizing
Commissielid Algemeen Pepijn Rehe
Commissielid Algemeen Marcel van Overveld

Voor contact: [email protected]


Graag willen wij onze sponsors die het lustrum mede mogelijk maken hartelijk danken: 


       

      

      

      


 
 

Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice
Meer agendapunten

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 5 maart 2022 
08:00  Charlot van Stigt Thans Barmedewerker 
08:00  Kristel Busscher Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Victor Bretveld Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Joost van Bentum Barmedewerker 
11:15  Marielle Sas Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Nepomuk von Below Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Myrthe Rademaker Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Jackie Stam Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Georgina Wolt
Feline Olden
Cedric Haarmans
Meer verjaardagen

Facebook