Bestuur Okt
29

Thuis en Uit tenue

(Bron KNHB) : Wij hebben via verschillende kanalen teruggekoppeld gekregen dat er de nodige discussies hebben plaatsgevonden over de tenues van teams en dan in het bijzonder de kleuren van de shirts. 

Discussie op het veld over tenue kleuren achten we (kort voor een aanvang van een wedstrijd) niet wenselijk. Dit is dan ook de reden dat we jullie informeren over wat wel/niet mag met betrekking tot de tenue kleuren. 

Alle teams beschikken in principe over een standaardtenue én een reservetenue. Het is goed om te weten dat wij niet spreken over een thuis- en uittenue. In principe geldt dat een team zowel thuis als uit in het standaardtenue speelt, tenzij het standaardtenue conflicterend is met het tenue van de thuisspelende vereniging. In dat geval maakt de uitspelende vereniging gebruik van het reservetenue. 
Alle uitwedstrijden spelen in het reservetenue is dus niet toegestaan! 
Om te voorkomen dat een team bij een ter plekke geconstateerd conflict moet spelen in hesjes of in het reserve tenue van de thuisspelende vereniging adviseren wij uitspelende teams om het reservetenue altijd mee te nemen.


Het officiële Gooische clubtenue
Het Gooische clubtenue dat elk lid verplicht is om te dragen tijdens een wedstrijd, bestaat uit: Voor de dames/meisjes: een lichtblauw shirt, met witte kraag een lichtblauwe rok met witte zijstreep en lichtblauwe sokken.
Voor de heren/jongens: een blauw/wit shirt met witte kraag, een donkerblauwe short en blauwe sokken. Keepers: de kleuren zwart en blauw. 

Al deze kledingstukken zijn voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors. De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht. 

Gooische uittenue 
Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de sokken duidelijk afwijken van die van de ontvangende vereniging. Het Gooische uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode sokken, tevens voorzien van het logo van Gooische Hockey Club en eventuele officiële clubsponsors.


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 29 februari 2020 
07:45  Amelie Janssen Wedstrijdtafel 
07:45  Norah Bolk Wedstrijdtafel 
10:30  Noor Dreyer Wedstrijdtafel 
10:30  Peppe Jansen Wedstrijdtafel 
13:00  Floor Bloemen Wedstrijdtafel 
13:00  Lizzy Koch Wedstrijdtafel 
15:30  Willemijn Huij Wedstrijdtafel 
15:30  Felice Hendriks Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Igor Meuwese
Eveline Stalenhoef
Pip Koster
Meer verjaardagen

Facebook