Algemeen Jun
4

Nieuw clubtenue!

In het nieuwe seizoen speelt iedereen in een gloednieuw Gooische-tenue! Met gepaste trots presenteren we een nieuwe kledingleverancier, een nieuw merk voor de clubtenues én nieuwe shirtsponsors.

Sportzaak Sportief uit Naarden wordt de exclusieve leverancier van de nieuwe clubtenues. Sportzaak Sportief staat al jarenlang bekend om hun deskundige advies en uitgebreide assortiment. En door de centrale ligging aan de Amersfoortsestraatweg is Sportief voor alle leden van Gooische dichtbij. Of je bestelt al je hockeyspullen heel gemakkelijk via www.sportenbestelonline.nl.

 

De nieuwe tenues worden gemaakt door het Nederlandse topmerk The Indian Maharadja. Dit lifestyle en hockeymerk staat bekend om hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. Speciaal voor Gooische heeft The Indian Maharadja een exclusieve kledinglijn samengesteld die specifiek is afgestemd op onze wensen en eisen.

Alle details omtrent het omruilproces van het wedstrijdshirt zal snel met jullie worden gedeeld. 

 

We hebben ook nog mooi sponsornieuws te melden. Rabobank blijft de vertrouwde naam op de borst, als zeer gewaardeerde hoofdsponsor van de Gooische Hockey Club. Kloosterman Keukens & Badkamers zal op de achterkant van het wedstrijdshirt komen en Sportzaak Sportief en Volvo Buitenweg op de mouwen. Velen zijn al jarenlang bekende en gewaardeerde partners van Gooische.

Het nieuwe tenue is vanaf 6 juli 2020 exclusief verkrijgbaar bij Sportzaak Sportief. Alle info lees je hier 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Gerard de Kool
Julot Korver
Eveline van Wisselingh
Meer verjaardagen

Facebook