Algemeen Jul
14

Nieuwe Gooische Clubshirt !

Ons nieuwe Gooische clubshirt is gereed en ligt voor je klaar bij Sportzaak Sportief. Hoe en wanneer je je shirt kunt ophalen lees je in onderstaande bericht. Met ons nieuwe clubshirt staan we voor de komende 3 seizoenen weer op en om de velden met een frisse en eenduidige uitstraling.

Krijgt iedereen een nieuw clubshirt?
Nee, alleen bestaande en nieuw spelende leden inclusief onze keepers krijgen voor de komende drie seizoenen een nieuw officieel (thuis) clubshirt. Trimhockeyers, pico, kabouters en niet-spelend leden zijn geen onderdeel van de club shirt regeling en komen daarmee niet in aanmerking voor het nieuwe Gooische shirt.

Overige Gooische tenue
Het rode uit shirt, rokjes, shorts en sokken verzoeken we je zelf aan te schaffen. Dit kan heel eenvoudig bij onze exclusieve leverancier Sportzaak Sportief op de Amersfoortsestraatweg 3 c in Naarden of via hun webshop www.sportenbestelonline.nl.

Naast het Gooische tenue kun je bij Sportzaak Sportief ook terecht voor een uitgebreid assortiment hockeyschoenen, - sticks en tassen en andere hockey benodigdheden. Bij Hockey Republic kun je dus vanaf nu niet meer terecht voor het Gooische tenue.

Welkomstacties
Om onze nieuwe samenwerking feestelijk in te luiden komen Sportzaak Sportief en de Indian Maharadja ook nog met een leuke kortingsactie.

Sportzaak Sportief
Bij aankoop van een Gooische rokje of broekje met kousen in de winkel ontvang je een waardebon van 10 euro. Deze waardebon mag je dan bij een volgende aankoop weer inleveren in de winkel van Sportzaak Sportief. Maar er is meer, alle Gooische leden ontvangen vanaf nu standaard 15% procent korting op het hockey assortiment van Sportzaak Sportief m.u.v. het Gooische clubtenue. 

The Indian Maharadja
Ook The Indian Maharadja luidt de nieuwe samenwerking feestelijk in door alle Gooische leden 20% korting aan te bieden op het The Indian Maharadja assortiment in de winkel van Sportzaak Sportief. Ook hier m.u.v. het Gooische clubtenue en geldig tot 15 september a.s.

Hoe en wanneer haal je het nieuwe clubshirt?
Bijna 2000 leden ontvangen een nieuw shirt, dit is logistiek een hele klus. Covid-19 maakt de uitdaging zelfs nog iets groter. Om het "om-ruilproces” bij Sportzaak Sportief in goede banen te leiden en binnen de kaders van de Covid-19 regelgeving te blijven, werken we met een uitleverschema. In dit uitleverschema zijn er 7 momenten toegewezen waarop iedereen op basis van je/ jullie achternaam zijn shirt kan ophalen.

Kijk via deze link in het overzicht of open de bijlage onderaan dit bericht.Noteer je tijdslot goed. Je kunt voor meerdere gezinsleden tegelijk het nieuwe clubshirt ophalen, de achternaam van de kinderen is leidend. Verzoek is om niet buiten het schema om je shirt op te halen. Kun je echt niet op een van de toegewezen ophaalmomenten mail ons dan via [email protected]

Inleveren oud shirt
Als onderdeel van de club shirt-regeling zijn bestaande leden verplicht om het huidige Gooische thuis club shirt van Club Colors in te leveren. Bij inlevering van het (gewassen) Gooische thuis clubshirt en op vertoon van jouw QR code, ontvang je dan het nieuwe Gooische clubshirt. Bij niet inlevering van het oude shirt zal alsnog de kledingbijdrage van euro 30,00 worden geïncasseerd. Het huidige clubshirt is dus van Club Colors, voorgaande merken worden niet geaccepteerd. Het shirt is te herkennen aan het Club Colors Logo op het embleempje aan de binnenkant. Heb je destijds geen gebruik gemaakt van deze regeling of heb je je naam op je club shirt laten drukken (en wil je je shirt behouden), stuur dan een mailtje naar de kledingcommissie. Nieuwe leden ontvangen hun clubshirt tegen inlevering van alleen de QR code.

Afhalen met QR Code

Hockey je in een van de volgende teams:

Alle Veteranen teams (Dames en Heren)

Alle (jong) Senioren (Dames en Heren) behalve H1 en D1.

Alle Jongste Jeugd (J/M) (Benjamins, Mini’s en Maxi’s).

Alle Junioren Jeugd (J/M) (A t/m D elftallen) (met uitzondering van de lijnteams)

Dan heb je recht op een Gooische clubshirt en ontvang je van ons een persoonlijke en unieke QR code. Deze heb je per email van ons ontvangen. Toon deze QR code op jouw telefoon (in de email zelf, of als foto, screenshot of printje) aan Sportzaak Sportief. Neem de QR code met je "huidige” Club Colors clubshirt mee naar Sportzaak Sportief. Kom je namens je gezin, dan heb je alle individuele QR codes nodig, en natuurlijk alle "huidige” shirts.

Lijnteams
De volgende lijnteams zullen hun nieuwe clubshirt via hun coach/manager ontvangen:

Keepers gaan ook mee met de clubshirt regeling en kunnen hun Gooische keepersshirt ophalen bij Sportzaak Sportief met deze QR Code en tegen inlevering van het "oude" keepersshirt.Het keepersshirt voor de E’tjes ligt al voor ze klaar in de keeperstas. Junioren, Senioren en Veteranen teams zonder vaste keep? Stuur een mail naar de kledingcommissie via [email protected]

D1, MA1, MB1 + MB2, MC1, MD1 ,H1, JA1, JB1 + JB2, JC1, JD1

Bovengenoemde lijnteams ontvangen dus geen QR code.

Keepers
Keepers gaan ook mee met de clubshirt regeling en kunnen hun Gooische keepersshirt ophalen bij Sportzaak Sportief met deze QR Code en tegen inlevering van het "oude" keepersshirt.Het keepersshirt voor de E’tjes ligt al voor ze klaar in de keeperstas. Junioren, Senioren en Veteranen teams zonder vaste keep? Stuur een mail naar de kledingcommissie via [email protected].

Sponsors
Rabobank blijft de vertrouwde naam op de borst, als zeer gewaardeerde hoofdsponsor van de Gooische Hockey Club. Kloosterman Keukens & Badkamers zal op de achterkant van het wedstrijdshirt komen en Sportzaak Sportief en Volvo Buitenweg op de mouwen. Velen zijn al jarenlang bekende en gewaardeerde partners van Gooische

Samengevat

Stap 1 Check jouw tijdslot voor het ‘omruilen’/ ophalen van je nieuwe clubshirt.

Stap 2 Neem je QR code en je "oude” Club Colors shirt mee naar Sportzaak Sportief.

Zijn er onverhoopt nog vragen of onduidelijkheden neem dan contact met ons op via [email protected]

Met sportieve groet, 

De kledingcommissie

Nieuws afbeelding Bijlage

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

13-8 Supertraining / BBQ voor de ...

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 22 augustus 2020 
08:00  Emile Stuyt Barmedewerker 
08:00  Geert Frank Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Julia Groten Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Lucas van Hofwegen Barmedewerker 
11:15  Ilja Galama Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julia Groten Barmedewerker 
14:30  Lars Dirkze Barmedewerker 
14:30  Ferry Niers Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Lisa Hekkenberg
Eline Deiters
Flip Kools
Meer verjaardagen

Facebook