Nieuwbouw Nov
13

We zijn los!

Het voelt een beetje raar om ‘slechts’ de jeugd als toeschouwer van de start van de Nieuwbouw op ons terrein te zien rondlopen. Voor de ouders die coachen, fluiten, of de orde handhaven op het terrein is het beslist de moeite waard om even een blik te werpen op het terrein achter het huidige clubhuis (in de richting van de materiaalcontainers en het junior veldje). De afgelopen weken heeft de firma Tak (what’s in a name -:) daar bomen gekapt op het terrein van ons toekomstige veld 1. Nu wordt er gewerkt aan het egaliseren van dit terrein om het straks bouwklaar te hebben.

Parallel wordt de hand gelegd aan de laatste afspraken. Want naast velden en verlichting is het clubhuis natuurlijk een project op zich. Direct na het afronden van de veldcompetitie aan het einde van deze maand, wordt begonnen met het graven van de bouwkuil.

Zo wordt de grond klaargemaakt voor het fundament van ons nieuwe clubhuis. Stelt je je eens voor: 60 betonwagens zijn nodig voor deze basis! Als deze kelderbak er ligt, kan het (zichtbare) bouwwerk beginnen. 

Achter de schermen wordt ook al hard gewerkt: de fundraising commissie draait op volle toeren, de barcommissie werkt aan de details van de nieuwe horecavoorzieningen en dit moment wordt ook benut om de spullen die in de containers en in het clubhuis zijn opgeslagen, eens goed door te lopen en op te ruimen. 

Ons geduld wordt beloond, stap voor stap gaan we deze winter de Gooische Nieuwbouw realiteit zien worden. Via de nieuwsbrief en op de Gooische site houden we jullie op de hoogte!

Lees hier alles over de nieuwbouw 


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 6 maart 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Thijs van Bentum Barmedewerker 
08:00  Julie Everard Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Dex de Buisonjé Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Livia-Mae van Oijen Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Gijs van Eck Barmedewerker 
11:15  Noor Kloosterman Barmedewerker 
14:30  Debora Straatman Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Ole van Leeuwen Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Gioia Fusar Poli
Anne Saarberg
Gijs van Straaten
Meer verjaardagen

Facebook