Nieuwbouw Nov
13

We zijn los!

Het voelt een beetje raar om ‘slechts’ de jeugd als toeschouwer van de start van de Nieuwbouw op ons terrein te zien rondlopen. Voor de ouders die coachen, fluiten, of de orde handhaven op het terrein is het beslist de moeite waard om even een blik te werpen op het terrein achter het huidige clubhuis (in de richting van de materiaalcontainers en het junior veldje). De afgelopen weken heeft de firma Tak (what’s in a name -:) daar bomen gekapt op het terrein van ons toekomstige veld 1. Nu wordt er gewerkt aan het egaliseren van dit terrein om het straks bouwklaar te hebben.

Parallel wordt de hand gelegd aan de laatste afspraken. Want naast velden en verlichting is het clubhuis natuurlijk een project op zich. Direct na het afronden van de veldcompetitie aan het einde van deze maand, wordt begonnen met het graven van de bouwkuil.

Zo wordt de grond klaargemaakt voor het fundament van ons nieuwe clubhuis. Stelt je je eens voor: 60 betonwagens zijn nodig voor deze basis! Als deze kelderbak er ligt, kan het (zichtbare) bouwwerk beginnen. 

Achter de schermen wordt ook al hard gewerkt: de fundraising commissie draait op volle toeren, de barcommissie werkt aan de details van de nieuwe horecavoorzieningen en dit moment wordt ook benut om de spullen die in de containers en in het clubhuis zijn opgeslagen, eens goed door te lopen en op te ruimen. 

Ons geduld wordt beloond, stap voor stap gaan we deze winter de Gooische Nieuwbouw realiteit zien worden. Via de nieuwsbrief en op de Gooische site houden we jullie op de hoogte!

Lees hier alles over de nieuwbouw 


Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 13 juni 2021 
08:00  Sacco van de Velde Barmedewerker 
08:00  John van Vliet Barmedewerker 
08:00  Ruud van Ieperen Barmedewerker 
11:15  Jennifer de Graaff Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julian van Lierop Barmedewerker 
11:15  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Jay de Groot
Désirée Theyse
Lucas Ebeling
Meer verjaardagen

Facebook