Bestuur Maa
24

Gooische Routekaart 2021

Beste leden, ouders, vrienden en andere betrokkenen bij Gooische, 

Corona is helaas nog niet voorbij en zoals we deze week weer hebben gehoord, gaan de lockdown en de (iets verlate) avondklok nog even door. Ook is er op de korte termijn nog geen vooruitzicht op het reguliere verenigingsleven zoals we gewend zijn met veel hockeyplezier en gezelligheid op de club voor iedereen. 

Voor onze jeugd is de impact op het met elkaar trainen en wedstrijden spelen minder groot dan voor onze senioren (26+), veteranen en trimmers, zij kunnen nog in teamverband trainen en tenminste onderlinge wedstrijden spelen. Voor 26+, veteranen en trimmers kan er alleen in kleine groepjes worden getraind. Vanuit deze groep krijgen we dan ook steeds vaker vragen over het vervolg van het seizoen. We doen er alles aan om achter en voor de schermen zoveel mogelijk voor onze leden te organiseren, rekening houdend met de corona richtlijnen en de nieuwbouw. Het verschuiven van de avondklok naar 22.00 uur biedt gelukkig wel meer mogelijkheden voor trainingen in de avond.

Routekaart
Om vanuit het bestuur iedereen zo goed mogelijk te blijven informeren over onze verwachting voor het komende jaar hebben we een Gooische routekaart gemaakt (zie link hieronder). Hierin hebben we drie speerpunten benoemd: 1. Hockey 2. Nieuwbouw 3. Evenementen. 


Uiteraard hebben we te maken met de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zitten we ook midden in de verbouwing van onze accommodatie. Dat heeft ook zo z’n voordelen tijdens de Corona periode omdat we geen honderden mensen hebben rondlopen in de inmiddels aanwezige bouwput. De veldcapaciteit is hierdoor wel beperkt, want we missen een veld. Al met al is het een ingewikkelde puzzel, waarbij we telkens weer moeten anticiperen op de steeds veranderde maatregelen en mogelijkheden. 

Voorlopig is een feestje op de club helaas nog niet mogelijk. We weten hoe leuk het is om ergens naar uit te kijken en ook online zijn er best mogelijkheden zolang dit ‘live’ niet mogelijk is. Daarom zijn we druk bezig met het organiseren van leuke events. Ook het lustrumjaar, we vieren dit jaar 120 jaar Gooische historie, zullen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 

Financieel is het huidige seizoen verre van ideaal. Zoals we jullie al eerder lieten weten lopen de meeste kosten gewoon door en valt een deel van de inkomsten weg. Op dit moment weten we nog niet hoeveel impact Corona gaat hebben op het huidige jaar. We hebben wel het plan om als daar financieel ruimte voor is, na Corona ons verenigingsleven met elkaar weer een flinke boost te geven. Hiermee denken we bijvoorbeeld aan een knallend clubfeest of een bartegoed per team. Hiermee willen we jullie iets teruggeven voor alles wat jullie het afgelopen jaar op Gooische hebben moeten missen. We verheugen ons daar nu al op! 

Samen zijn we Gooische en daarom willen we ook graag met jullie in verbinding blijven. We waarderen en koesteren de betrokkenheid van onze vele vrijwilligers om er telkens weer iets moois van te maken samen en danken onze trouwe leden voor hun geduld en hun steun! 

Heb je ideeën of wil je meedenken hoe we het ondanks de beperkingen nog beter voor elkaar kunnen organiseren of heb je ideeën over hoe we het Gooische clubleven straks weer knallend kunnen hervatten, stuur dan een berichtje naar [email protected]

Voor nu stay safe, hou vol en tot heel snel!

Met sportieve groet, 

Het bestuur van Gooische HC, 
Joost, Susanne, Marike, Giel, Roderik, Astrid en Mariëtte

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 24 april 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Duco Bruins Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Tobias Kristians Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Faas Peeters Barmedewerker 
11:15  Peter Toutenhoofd Barmedewerker 
11:15  Erik Troost Barmedewerker 
11:15  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Timo Stroet
Teun Rienstra
Hans van Gaalen
Meer verjaardagen

Facebook