Evenementen Apr
30

Bingo mee met Gooische Heren 1

Zaterdag 15 mei organiseert Heren 1 een online bingo voor alle (ouders van) leden, trainers, coaches en allen die betrokken zijn bij de club! Van de opbrengst van deze bingo willen wij een mooi cadeau schenken aan het bestuur voor in ons nieuwe clubhuis.

Maarrrr, er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen! Welke precies blijft nog even een verrassing. Tipje van de sluier: een VIP-wedstrijd-arrangement met -jawel- Heren 1! Denk meerijden in die supergave BMW van onze sponsor Van Poelgeest naar een uitwedstrijd, meedoen met de wedstrijdvoorbereiding en uiteraard een plekje hebt in de dug-out. Of wat dacht je van een wedstrijdshirt met handtekeningen van al onze spelers, hoe tof is dat? En onze manager Ingrid verzorgt een mini rijsttafel voor 4 personen, zet het karafje water om te blussen maar klaar 😊.

Ben je al enthousiast geworden: ga dan nu naar de Gooische website www.gooische.nl, of Gooische app en log in op MIJN GOOISCHE (het besloten ledengedeelte) en ga naar evenementen en meld je aan door op aanwezig te klikken en je knalt mee op 15 mei!
Door op aanwezig te klikken ga je tevens akkoord met de automatische incasso van euro 12,50 voor een set van 3 kaarten (of veelvoud daarvan wat je bij opmerkingen kan invullen).

Vrijwilligers, trainers, coaches etc mét een login kunnen zich opgeven bij de manager van Heren 1 op [email protected] of bij [email protected]

Niet-leden (dus zonder login) kunnen zich ook opgeven o.v.v. de navolgende informatie: naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en aantal loten (1 set kost € 12,50 en daarvoor krijg je 3 loten) via e-mail: [email protected] (teammanager Gooische Heren 1). Na betaling van het genoemde bedrag of een veelvoud daarvan op rekeningnr. NL55 RABO 0137 8266 56 t.n.v. Gooische HC.

De bingo is op zaterdag 15 mei a.s. en inlooptijd start om 18.30 uur. Aanvang BINGO 19.00 uur (tot naar verwachting 21.00 uur). 

Na aanmelding en betaling volgt nadere informatie over de stream per mail.

De BINGO kaarten worden tijdig aan huis bezorgd.

 

De prijs per set (3 kaarten) is € 12,50. Noteer de datum in je agenda, meer info volgt en we maken er met elkaar een gezellige avond van.

Knallen met die ballen!

Heren 1 

 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 13 juni 2021 
08:00  Sacco van de Velde Barmedewerker 
08:00  John van Vliet Barmedewerker 
08:00  Ruud van Ieperen Barmedewerker 
11:15  Jennifer de Graaff Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julian van Lierop Barmedewerker 
11:15  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Jay de Groot
Lucas Ebeling
Désirée Theyse
Meer verjaardagen

Facebook