Junioren Mei
20

Keepen is Cool!

Wist je dat Gooische een eigen keeperschool heeft met toptrainers Renz en Wouter, die iedere dinsdag en vrijdag onze keepers onder handen nemen? Wist je dat er dan hard getraind wordt, maar het vooral ook heel veel FUN is? Wist je dat er regelmatig Gooische keepers geselecteerd worden voor districtsteams, en zelfs jong Oranje. En wist je dat je (alleen 😉) als je keept, je onderdeel wordt van de keepers-community op Gooische, een hele leuke en gezellige groep van keepers, met de jaarlijkse slotdag en andere events?

Als keeper ben je heel belangrijk, je pakt echt punten voor je team. Kijk maar naar de laatste play-offs in de mannen Hoofdklasse. En voor ieder team is het geweldig als er een vaste keeper is, die de techniek beheerst, de verdediging neerzet bij een strafcorner, en die ballen stopt!

Wij zijn op zoek naar keepers. Eigenlijk is er volgend seizoen in iedere leeftijdscategorie nog plek voor keepers. Maar vooral ook zijn we op zoek naar Maxis die volgend jaar in de D willen keepen, vast of in een klein groepje roulerende keepers.

Dus: Heb jij zin om vaker te keepen, of het een keer te proberen om te kijken of je het leuk vindt, laat het ons weten op[email protected]. Wij zorgen er dan voor dat je voor het einde van het seizoen nog een aantal keer aan kunt sluiten bij de keeperstrainingen.

En wie weet wil je daarna niks anders meer, en pak jij die shoot-outs voor je team!

 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 13 juni 2021 
08:00  Sacco van de Velde Barmedewerker 
08:00  John van Vliet Barmedewerker 
08:00  Ruud van Ieperen Barmedewerker 
11:15  Jennifer de Graaff Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julian van Lierop Barmedewerker 
11:15  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Lucas Ebeling
Jay de Groot
Désirée Theyse
Meer verjaardagen

Facebook