Bestuur Jun
11

Voorstel nieuwe penningmeester Reyer van der Vlugt

Het bestuur heeft het voornemen om Reyer van der Vlugt tijdens de komende ALV op 1 juli 2021 voor te dragen voor de functie van penningmeester, als opvolger van Susanne Muntinga-van den Houten. Susanne blijft bestuurder en zal de functie van Giel van Wageningen overnemen, die tijdens de komende ALV op 1 juli 2021 aftreedt. Dit betekent dat zij de nieuwe bestuurder van de portefeuille Commerciele Zaken, Accommodatie en Materialen gaat worden.

Wij zijn ervan overtuigd met Reyer een uitstekende nieuwe penningmeester gevonden te hebben, die het ingezette gezonde financiële beleid van de afgelopen jaren op zijn eigen manier kan gaan voortzetten en vormgeven. Omdat hij al jaren lid is van de kascommissie, en daarmee al lang en goed inzicht heeft in de financiën van Gooische, bewaken wij hiermee de continuïteit van de financiële portefeuille en kan de overdracht eenvoudig en snel plaatsvinden. Hij stelt zichzelf hieronder voor.

Susanne is sinds december 2019 penningmeester. Zij kijkt ernaar uit om zich voortaan bezig te gaan houden met de inkomende kant van financiën en wij zijn blij dat zij haar enthousiasme wil richten op deze belangrijke taak. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij er iets heel moois van gaat maken.

Voorstel herbenoeming Mariette Buursma-van Duren

Mariette Buursma-van Duren, bestuurslid Hockeyorganisatie, heeft aangegeven langer in het Bestuur te willen blijven. Hier zijn wij ook heel blij mee. Dit geeft rust voor ons als bestuur en als club in deze roerige tijden van nieuwbouw. Wij zullen de ALV dan ook vragen om in te stemmen met een extra zittingstermijn voor haar tot aan de ALV van zomer 2022.


Wie is Reyer van der Vlugt?

Sinds mijn debuut op 6-jarige leeftijd bij MHC Dalfsen (1 grasveld en keet als clubhuis) ben ik al meer dan 40 jaar liefhebber van hockey. Na omzwervingen via Victoria en Amsterdam (geen mooie Heren 1 verhalen helaas) heb ik mij in 2009 als lid aangemeld bij Gooische en ik speel sinds die tijd in Veteranen C. Zolang mijn hamstrings het toelaten hoop ik dat nog een aantal jaren te kunnen blijven doen. Zelf spelen blijft immers het leukste.

We wonen met ons gezin al weer 13 jaar vlakbij Gooische en zijn allemaal hockeyers. Joyce tot voor kort in Veteranen G, Miente nu in MC6, Felix na de zomer in JB2 en Job na de zomer in JC1. Ik ben meerdere jaren coach geweest van de jongens, komend seizoen van de JB2.

Na vele jaren in diverse financiële rollen bij LeasePlan te hebben gewerkt ben ik nu als CFO Europa werkzaam bij Liberty Mutual Surety in Amsterdam.

Meer dan 10 jaar kijk ik als lid van de kascommissie al met een schuin oog mee met de financiën van de club. Erg leuk om nu het zelf op te mogen pakken en een eer om onderdeel te mogen gaan uitmaken van het bestuur van Gooische. Ik kijk er naar uit om met iedereen samen te werken voor onze mooie club.

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 13 juni 2021 
08:00  Sacco van de Velde Barmedewerker 
08:00  John van Vliet Barmedewerker 
08:00  Ruud van Ieperen Barmedewerker 
11:15  Jennifer de Graaff Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Julian van Lierop Barmedewerker 
11:15  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
14:30  Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Lucas Ebeling
Jay de Groot
Désirée Theyse
Meer verjaardagen

Facebook