Bestuur Aug
24

Corona-update per 25 september 2021

We hebben te maken met hopelijk het laatste staartje aan corona-maatregelen en onze nieuwbouw is nog volop bezig. Deze omstandigheden brengen de volgende maatregelen met zich mee waar we allemaal rekening mee moeten houden:

Geen 1,5 meter meer


Per 25 september geldt geen afstandsbeperking meer; zowel vóór, tijdens als ná de hockeywedstrijd en zowel voor de sporter als de toeschouwer. Houd wel rekening met elkaar; niet iedereen wil dicht op iemand anders staan.


🛠 Verbouwing


Naast het feit dat er geen kleedkamers en geen douches zijn, heeft Gooische vanwege de verbouwing tevens een zeer beperkte WC-gelegenheid; er staat een toiletwagen achter de keuken. Ook een reden om iedereen te vragen om zelf een goed gevulde bidon mee te nemen. Uiteraard is de (afgesloten) bouwplaats verboden toegang, maar zeker ook geen speelplaats voor kinderen. Wilt u hierop letten?


👨‍👩‍👧‍👦 Publiek

Publiek is gelukkig weer toegestaan. Vanwege de verbouwing heeft Gooische echter momenteel beperkte capaciteit om publiek te ontvangen. Gooische vraagt ouders/publiek daarom om voorlopig nog steeds terughoudend te zijn om te komen kijken, om niet het hele gezin mee te nemen en om niet ‘onnodig te hangen’ op het complex.


🏠 Clubhuis

Hoewel ook de kleedkamers en douches weer open mogen, heeft Gooische simpelweg tijdelijk geen kleedkamers en douches. In verband met onze nieuwbouw, is het clubhuis namelijk grotendeels ontmanteld.

 

Hetzelfde geldt voor de kantine en het terras. Door de verbouwing, kan Gooische in het clubhuis slechts een beperkt aantal mensen ontvangen. Het clubhuis blijft een afhaallocatie; alleen daardoor kunnen wij openblijven zonder de verplichte 1,5 meter en is een toegangscontrole niet nodig. Doe de bestelling in het clubhuis dus het liefste alleen en neem je bestelling vervolgens mee naar het terras. Alleen daar kan je zitten.


🚗Vervoer

De KNHB en Gooische adviseert om een mondkapje te dragen vanaf 13 jaar wanneer meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten. Net zoals de regels in het openbaar vervoer en in taxi’s.


Blijf voor elkaar zorgen


Dus houd je alsjeblieft aan de hygiëne maatregelen en nog steeds aan de regels met betrekking tot thuisblijven dan wel in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt.


 ❤ Volg altijd de aanwijzingen van de Gooische Crew op zij hebben het beste met je voor. 
Nieuws afbeelding

Sponsor voucher van de maand


aupingsponsordealvandemaand

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zondag 17 oktober 2021 
10:30  Tiddo van Houten Wedstrijdtafel 
15:30  Riegonda van Welie Wedstrijdtafel 
15:30  Marlijn van Leeuwen Wedstrijdtafel 
zaterdag 30 oktober 2021 
08:00  Ouders/verzorgers van Kaja van der Windt Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Mara Kas Barmedewerker 
08:00  Kees van Traa Barmedewerker 
11:15  Maya Carson Barmedewerker 
11:15  Friedeliene Groeneveld Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Felice Pel
Nicolaas Mac-lean
Oscar Moorman
Meer verjaardagen

Facebook