Sponsoring/ GBC Okt
28

Volvo kopen? Bonus voor Gooische!

Scoor een mooie bonus voor Gooische. Koop of lease een nieuwe Volvo bij Buitenweg en steun de club met een bonus van €1.000 of €500 bij een occasion.  De actie geldt ook als iemand binnen je gezin lid is. Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Dat is makkelijk scoren!

Volvo Clubbonus 
Al vele jaren is Volvo Buitenweg een zeer gewaardeerde sponsor van Gooische. Zij steunen ons met diverse leuke acties op de club, zoals het Veteranen toernooi, maar ook financieel. Volvo keert een clubbonus uit van €1.000 aan die hockeyclubs waarvan een lid (of de ouders van een jeugdlid) een nieuwe Volvo koopt of least bij de lokale Volvo dealerVolvo Buitenweg, met vestigingen in Baarn, Hilversum en Naarden. En vanaf 14 maart wordt ook €500 uitgekeerd aan onze club voor Volvo Selekt Occasion auto’s. Bij een aankoop van een nieuwe Volvo help je dus meteen onze club! 

Steun aan de club en een goede prijs voor jou!
Doordat deze clubbonus ter beschikking wordt gesteld door de importeur, heeft de bonus geen enkele invloed op de prijs die jij als lid onderhandelt bij Volvo Buitenweg. Het is puur een EXTRA bonus van Volvo Car Nederland te Beesd aan Gooische. Je onderhandelt zelf verder met Volvo Buitenweg over de koop/lease, inruil en eventuele korting van de Volvo. Volvo betaalt de eventuele bonus zelf aan de hockeyclub. 

Tot nu toe kopen/leasen onze leden gemiddeld 8 Volvo’s per jaar, hetgeen onze club een bonus van € 8.000,00 oplevert! Dit is naast de reguliere sponsorbijdrage van Volvo Buitenweg. Een mooi resultaat. Het hoeft geen uitleg dat wij als club al deze leden bijzonder erkentelijk en dankbaar hiervoor zijn. Deze bijdrage van Volvo komt in zijn geheel ten goede aan onze jeugdopleiding en -activiteiten. 

Interesse? 
Mocht je als lid de koop/lease van een Volvo in overweging nemen en wil je de club steunen? Klik dan snel op een van de twee vouchers hieronder. 

Heb je behoefte aan meer informatie over de Volvo clubbonus, dan kun je contact opnemen met onze Sponsorcommissie ([email protected] ) of direct met Volvo Buitenweg [email protected].
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

3-8 CLUB GESLOTEN
16-8 Top Hockeyweek
19-8 Super D clinic met BBQ

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 21 augustus 2021 
07:45  Sarah van den Bosch Wedstrijdtafel 
07:45  Sara van de Braak Wedstrijdtafel 
10:30  Mette Lens Wedstrijdtafel 
10:30  Robyn Leuhery Wedstrijdtafel 
13:00  Neeltje Mohrmann Wedstrijdtafel 
13:00  Lynn de Nooy Wedstrijdtafel 
15:30  Aimee Schumaker Wedstrijdtafel 
15:30  Cato Suir Wedstrijdtafel 
Meer diensten

Vandaag jarig

Duco Brouwer
Julia Bloemendal
Pepijn Olijslagers
Meer verjaardagen

Facebook