Algemeen Jun
3

Goed nieuws -> jeugd tot en met 18 jaar mag per 1 juni zonder 1,5 meter afstand trainen


Voor de groep 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij vanaf 1 juni niet langer de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden tijdens de trainingen. Vanaf 1 juni gelden voor hen dus de regels zoals die ook gelden bij de groep tot en met 12 jaar. Check de Gooische app nog even voor de juiste trainingstijden, want ook die zijn weer aangepast. 

Dit betekent dat de twee leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar nu tegelijkertijd of zelfs door elkaar heen op het veld mogen trainen. Ook zijn de toegestane aantallen per veld versoepeld; er geldt geen beperking in aantal personen meer. Gelukkig kunnen er dus weer - als onderdeel van de training - wedstrijdjes gespeeld worden of bijvoorbeeld clinics plaatsvinden. Echter, interne toernooien of wedstrijden tegen andere clubs zijn nog niet toegestaan. Ga dit dan ook niet achter Gooische om organiseren voor je team! Voor personen van 19 jaar en ouder blijft de 1,5 meter afstand gelden; dus ook tijdens trainingen en tijdens het begeleiden van jeugd op de velden. 

Voor senioren blijft bovendien de regel van het maximaal aantal van 20 personen (incl. begeleiding) gelden. Ook blijven alle overige maatregelen (clubhuis dicht, geen toeschouwers etc) onveranderd van kracht. 

Helaas blijft onze bar nog voorlopig dicht. Wij zijn geen ‘gewone horeca’ en dus mag onze bar nog niet open per 1 juni. 

Het hele aangepaste protocol lezen klik dan hier 

Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


VacatureAdvertentie

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Vandaag jarig

Julot Korver
Mariette Kroese
Kees-Jan Dosker
Meer verjaardagen

Facebook