INSCHRIJFFORMULIER 2021 - 2022

Het inschrijfformulier voor de junioren en jongste jeugd is gesloten. Het aanmelden voor seizoen 2022-2023 gaat pas half maart open tot en met 30 april 2022.

Hieronder vind je het inschrijfformulier voor:

1. Regulier hockeylidmaatschap
2. Kabouter of pico-lidmaatschap
3. Vrijwilliger
4. Vriend van Gooische
5. Reünist Rozenboom

Voordat je je aanmeldt, vragen we je om onderstaande eerst goed door te lezen. De gegevens worden direct opgenomen in onze database. Vul daarom de velden nauwkeurig én volledig in!
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. Indien je iemand inschrijft die jonger is dan 18 jaar, dan ontvangen wij graag ook telefoon en e-mailadres van de ouder(s)/verzorger(s).

Alleen als alle verplichte velden zijn ingevuld, krijg je een volgend scherm te zien met ‘inschrijving succesvol’. Daarna krijg je een digitale bevestiging. Heb je die niet ontvangen, dan is de aanmelding dus niet geslaagd.

Op basis van je gegevens wordt er - nadat je alles hebt ingevuld - een (digitaal) kopie inschrijfformulier gemaakt. Dit formulier is voor eigen administratie.

Aanmelden voor hockeylidmaatschap
De inschrijving voor de jeugd (Junioren, Jongste Jeugd, Kabouters en Pico’s) is mogelijk vanaf half maart. De mogelijkheid tot inschrijven sluit na 30 april, daarna is het NIET meer mogelijk!
M.u.v. de Kabouters en de Pico’s; deze inschrijving staat langer open (tot 20 juni).

Jongste Jeugd en Junioren krijgen in de 2e helft van de maand mei bericht van ons secretariaat over de plaatsing dan wel afwijzing. Bericht over de plaatsing van Kabouters of Pico’s volgt later, na 20 juni.

(Jong)Senioren, Veteranen en Trimhockeyers kunnen zich doorlopend aanmelden.

Aanmelden als Pico of Kabouter
Pico’s (5 jaar) of Kabouters (6 jaar) zijn tijdelijke lidmaatschappen. Is een pico of kabouter enthousiast en wil hij/zij door met hockeyen na het einde van het tijdelijke lidmaatschap? Dan meld je hem/haar opnieuw aan.
Kabouters die vóór 1 oktober 7 jaar zijn geworden, melden zich aan voor het reguliere lidmaatschap van de Gooische hockeyclub. Het Kabouter-lidmaatschap geeft geen garantie op het reguliere lidmaatschap (lees hier: DE aannamecriteria).

Aanmelden als Jongste Jeugd-lid (7-10 jaar) of als Junior-lid (10-18 jaar)
Hockey is een teamsport. Met de aanmelding verklaar je dat jouw zoon/dochter zelf lid wil worden van de Gooische Hockeyclub en dat hij/zij zijn/haar aanwezigheid garandeert op de trainingen en wedstrijden.

Bij de aanname van Jongste Jeugd en Junioren gelden onze aannamecriteria en daarnaast dat tenminste 1 van de ouders/verzorgers ervoor zorgt per 1 januari 2022 een scheidsrechters-kaart in bezit te hebben (dan wel zo spoedig mogelijk deze te halen, doch uiterlijk op 31 december 2022). Daarnaast verklaar je als ouder/verzorger bardienst en/of wedstrijdtafel te draaien op zaterdag of zondag en geef je toestemming voor automatische incasso voor alle kosten die geheven kunnen worden in verband met het lidmaatschap van jouw kind.

Aanmelden als (Jong)Senior, Veteraan of Trimmer
Met je aanmelding, geef je toestemming voor automatische incasso voor alle kosten die geheven kunnen worden in verband met het lidmaatschap en verklaar je je in te zetten voor bardienst en/of wedstrijdtafel op zaterdag of zondag.

Aanmelden als Vrijwilliger
Met de aanmelding als vrijwilliger (scheidsrechters, categorie hoofden, coaches, donateurs, barpersoneel e.d.), verklaar je – net als bij het hockeylidmaatschap - specifiek op de hoogte te zijn van de gedragsregels zoals die gelden in de sport en om je vrijwillig te (mede-) onderwerpen aan de statuten, reglementen en besluiten van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en zijn organen, waaronder met name is begrepen de tuchtrechtspraak (VOT).

Voor iedereen die zich aanmeldt geldt dat je kennis hebt genomen van (klik op de link om deze in te zien)
Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met

Waarvoor wilt u zich aanmelden?
   
Tuchtrecht Trainers/Coaches KNHB (VOT)
   
Toelichting
  HET INSCHRIJFFORMULIER JONGSTE JEUGD EN JUNIOREN STAAT OPEN TOT EN MET 30 APRIL 2021.

 
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Geboortedatum
  (datum: dd-mm-yyyy)  
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Contributieverplichtingen
  LET OP!! Nieuwe leden die zich aanmelden na 15 oktober 2021 kunnen géén gebruik meer maken van de gespreide betaling.

 
   
Scheidsrechterskaart
  Indien van toepassing: Alle 1e en 2e jaars A-junioren, 2e jaars B-junioren en alle senior leden worden geacht in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Ouders van jeugdleden verplichten zich in ieder geval tot het halen van hun scheidsrechters kaart vóór 1 januari 2022.

 
   
 
   
 
   
   
   
   
   
School
   
   
Geschiedenis:
   
   
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
   
Teamvoorkeur?
  Alleen van toepassing bij Pico, Kabouter, Senioren en Trimhockey.

 
   
Voor de ouders/verzorgers:
  In verband met de vele activiteiten in en om de vereniging willen wij graag op de hoogte gesteld worden van aanwezige deskundigheid bij de ouders/verzorgers van onze jeugdleden.

 
   
   
Activiteiten. Wat gaat u doen op de club?
  Gooische draait op haar vrijwilligers. Bij welke activiteiten bent u aanwezig? Naast de verplichte bardiensten en het halen van de scheidsrechterskaart van één van de ouders moeten Senior leden en ouders/verzorgers van junior leden minimaal één JA keuze maken uit onderstaande clubactiviteiten. Gooische kan een beroep doen op deze inzetbaarheidsopgave tijdens het lidmaatschap. Deze opgave is NIET vrijblijvend en maakt een wezenlijk onderdeel uit van het lidmaatschap. Wanneer geen activiteit is ingevuld / opgegeven kan het zijn dat Gooische de aanmelding helaas niet in behandeling neemt. Sponsoring is van groot belang voor Gooische. Het maakt de extra's mogelijk. Het GBC lidmaatschap is goed voor het eigen netwerk, gezellig en draagt bij aan de club.

 
   
   
   
   
   
   
Diploma
  Hieronder kunt u aangeven of u, als aanmelder en/of ouder/verzorger, bepaalde relevante diploma's heeft.

 
   
   
   
   
   
Kleding
   
Akkoord inschrijving
   
Hierbij bevestig ik deze inschrijving/aanmelding. Ik ga akkoord met het verschuldigde inschrijfgeld, de contributie en de automatische incasso.
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice
Meer agendapunten

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 5 maart 2022 
08:00  Charlot van Stigt Thans Barmedewerker 
08:00  Kristel Busscher Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Victor Bretveld Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Joost van Bentum Barmedewerker 
11:15  Marielle Sas Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Nepomuk von Below Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Myrthe Rademaker Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Jackie Stam Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Georgina Wolt
Feline Olden
Cedric Haarmans
Meer verjaardagen

Facebook