Coronaprotocol


 

Corona-Protocol

verantwoord hockeyen bij Gooische


 

 

Corona-update 2 december 2021

 

Helaas, ondanks gelobby van o.a. de KNHB en de NOC*NSF (namens alle sportbonden) werd op 1 december duidelijk dat de avond-lockdown voor de amateursport gehandhaafd blijft. Demissionair premier Rutte zegde wel toe dat, mocht er ruimte komen, sporten vooraan staat bij nieuwe versoepelingen. Daar zullen wij het mee moeten doen; de maatregel van 26 november jl blijft in stand.

 

De volgende persconferentie staat gepland voor 14 december.

 

Corona-update 26 november 2021

 

Per zondag 28 november 17.00 uur geldt weer een nieuwe maatregel en deze raakt ook de hockeysport en ons verenigingsleven: er kan alleen gesport (wedstrijden of training) worden tussen 05.00 uur en 17.00 uur.

Wat betekent dit?

 

Veldhockey

In het weekend van 27 en 28 november worden de laatste wedstrijden gespeeld van de eerste helft van het veldseizoen. We hebben gelukkig kunnen schuiven en indikken, zodat zondag 28 november alle wedstrijden voor 17.00 kunnen worden afgerond. Daarna is de accommodatie in principe gesloten en werken we hard verder aan de bouw van ons nieuwe complex.

 

Zaalhockey

De KNHB heeft in al haar wijsheid besloten om de zaalcompetitie door te laten gaan. Deze start op 5 december.

 

De nieuwe maatregel stelt ons voor grote uitdagingen. Veel trainingen zijn pas na 17.00 uur gepland en ook veel vrijwilligers zijn pas na dat moment beschikbaar. Dit betekent dat nu heel veel teams niet kunnen trainen. De vraag is uiteraard gerechtvaardigd of het ook gezond is: wel wedstrijden spelen en niet trainen. Tegelijkertijd ziet Gooische ook ruimte om te hockeyen en die willen we aangrijpen. We zullen moeten accepteren dat het zaalseizoen er anders uit gaat zien dan we zouden willen.

De hockeytas wordt voller:

Naast je zaalhockeystick, bitje, zaalhandschoentje, zaalschoenen en scheenbeschermers, neem je ook een mondkapje mee, je CTB (Corona Test Bewijs) en een geldig ID. Daar kan om gevraagd worden bij de zaal.

Carpoolen

Wanneer er personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Houd je a.j.b. aan de basisregels

·Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen

·Was vaak en goed je handen, juist ook voor en na bezoek sportlocatie

·Houd 1,5 meter afstand

·Moet je in quarantaine, dan geldt dat ook voor hockey: je komt dan dus niet.

Corona-update 13 november 2021

Dat heeft niet lang geduurd. Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november zijn nieuwe maatregelen afgekondigd die helaas ook onze hockeysport raken.

Met welke nieuwe maatregelen krijgen we te maken op Gooische?

Hockeyers en begeleiding

Gelukkig mag iedereen blijven hockeyen; trainen en wedstrijden spelen. Dit kan zonder coronatoegangsbewijs (CTB). Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – wel aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Dus ook als je met je team naar het veld loopt, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld. Daarnaast adviseert Gooische om een mondkapje te dragen vanaf 13 jaar wanneer meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten. Net zoals de regels in het openbaar vervoer en in taxi’s.

Toeschouwers

Helaas, de accommodatie wordt weer gesloten voor publiek. Geen ouders en supporters meer langs de lijn!

Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, krijgen toegang tot ons complex. Denk aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen. Wedstrijden die normaal gesproken gespeeld worden met ballenkinderen, worden ook nu gespeeld met ballenkinderen.

Afstand houden!

Het is geen advies meer, maar een voorschrift: houd je alsjeblieft– als je niet aan het hockeyen bent – aan de1,5 meter afstand(vanaf 13 jaar).

Verbouwing, clubhuis en terras

Door de verbouwing is ons huidige clubhuis grotendeels ontmanteld; er zijn geen douches of kleedkamers, er staan mobiele WC’s buiten en binnen is het niet meer geschikt om mensen te ontvangen. Ons nieuwe clubhuis is daarentegen ook nog niet gereed. Dit betekent dat Gooische al enige tijd geen clubhuis heeft waar je binnen kunt zitten, noch een terras met zitjes heeft.

Gooische houdt de bar daarom enkel open als afhaallocatie. Hiervoor zijn looprichtingen aangegeven. Als je iets bij de bar ophaalt, dan is een mondkapje binnen verplicht. Het drankje en het eten neem je vervolgens mee naar buiten en daar houd je 1,5 meter afstand van elkaar. Wij vragen ieder team om na de wedstrijd snel iets te drinken en daarna te vertrekken om te voorkomen dat het te druk wordt en de 1,5 meter in de knel komt.

Na 20.00 uur is het niet meer mogelijk om iets bij de bar af te halen. Dus na de training is er geen mogelijkheid voor een drankje.

Corona-update 6 november 2021

Het was even spannend na de laatste persconferentie van 2 november. Maar uiteindelijk zijn de corona-maatregelen voor sportclubs aangepast na druk in de Tweede Kamer. Dit betekent dat ons hockeycomplex voor iedereen laagdrempelig toegankelijk blijft. Maar we staan komende weken wel voor een uitdaging.

Gooische HC volgt sinds het begin van de coronacrisis de lijn van de overheid, net als de KNHB en de NOC*NSF, om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk het coronavirus zoveel mogelijk indammen. Ook Gooische heeft de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de hockeysport open kan blijven. Tegelijkertijd blijven we bij Gooische ook kritisch nadenken of bepaalde maatregelen nodig zijn voor onze club omdat wij in een hele bijzondere situatie zitten; namelijk die van een bouwplaats en een half ontmanteld clubhuis.

Wat betekent dit voor Gooische en haar bezoekers?

Toeschouwers

Gooische vraagt aan alle toeschouwers om zich weer te gaan houden aan de 1,5 meter afstand die door de overheid dringend geadviseerd wordt. Langs de lijn zijn blauwe en witte 1,5 meter tegels aangegeven. Omdat Gooische momenteel een bouwplaats is en een beperkte capaciteit heeft om mensen te ontvangen, vragen wij het publiek in het algemeen om terughoudend te zijn om te komen kijken, om niet het hele gezin mee te nemen en om niet ‘onnodig te hangen’ op ons complex.

Hockeyers en begeleiding

Ook vraagt Gooische aan hockeyers en de begeleiding om weer de 1,5 meter in acht te nemen in de dug outs tijdens de wedstrijden. Daarnaast adviseert Gooische om een mondkapje te dragen vanaf 13 jaar wanneer meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten. Net zoals de regels in het openbaar vervoer en in taxi’s.


Clubhuis en terras

Ons huidige clubhuis is grotendeels ontmanteld; er zijn geen douches of kleedkamers, er staan mobiele WC’s buiten en het niet echt geschikt meer om mensen in te ontvangen. Ons nieuwe clubhuis is daarentegen ook nog niet gereed. Dit betekent dat Gooische al enige tijd geen clubhuis heeft waar je binnen kunt zitten. Gooische houdt de bar daarom enkel open als afhaallocatie. Hiervoor zijn looprichtingen aangegeven. Als je bij het clubhuis op het terras buiten wilt drinken of eten, dan geldt het Corona Test Bewijs (CTB) met legitimatiecheck voor iedereen die 18 jaar en ouder is; daarop zal worden gecontroleerd.

Verantwoordelijkheid van iedereen

Alleen als we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden, kunnen we met elkaar blijven genieten van hockey, zowel de hockeyers zelf als de toeschouwers. Wij vragen iedereen met klem om zich te blijven houden aan de hygiëne maatregelen en de regels met betrekking tot thuisblijven dan wel in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt, ook als je gevaccineerd bent!

Corona-update per 25 september 2021

We hebben te maken met hopelijk het laatste staartje aan corona-maatregelen en onze nieuwbouw is nog volop bezig. Deze omstandigheden brengen de volgende maatregelen met zich mee waar we allemaal rekening mee moeten houden:

1,5 meter is niet meer

Per 25 september geldt geen afstandsbeperking meer; zowel vóór, tijdens als ná de hockeywedstrijd en zowel voor de sporter als de toeschouwer. Houd wel rekening met elkaar; niet iedereen wil dicht op iemand anders staan.

Clubhuis en terras

Hoewel ook de kleedkamers en douches weer open mogen, heeft Gooische simpelweg tijdelijk geen kleedkamers en douches. In verband met onze nieuwbouw, is het clubhuis namelijk grotendeels ontmanteld.

Hetzelfde geldt voor de kantine en het terras. Door de verbouwing, kan Gooische in het clubhuis slechts een beperkt aantal mensen ontvangen. Het clubhuis blijft een afhaallocatie; alleen daardoor kunnen wij openblijven zonder de verplichte 1,5 meter en is een toegangscontrole niet nodig. Doe de bestelling in het clubhuis dus het liefste alleen en neem je bestelling vervolgens mee naar het terras. Alleen daar kan je zitten.

Gooische is momenteel een bouwplaats

Naast het feit dat er geen kleedkamers en geen douches zijn, heeft Gooische vanwege de verbouwing tevens een zeer beperkte WC-gelegenheid; er staat een toiletwagen achter de keuken. Ook een reden om iedereen te vragen om zelf een goed gevulde bidon mee te nemen. Uiteraard is de (afgesloten) bouwplaats verboden toegang, maar zeker ook geen speelplaats voor kinderen. Wilt u hierop letten?

Publiek

Publiek is gelukkig weer toegestaan. Vanwege de verbouwing heeft Gooische echter momenteel beperkte capaciteit om publiek te ontvangen. Gooische vraagt ouders/publiek daarom om voorlopig nog steeds terughoudend te zijn om te komen kijken, om niet het hele gezin mee te nemen en om niet ‘onnodig te hangen’ op het complex.

Vervoer

De KNHB en Gooische adviseert om een mondkapje te dragen vanaf 13 jaar wanneer meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten. Net zoals de regels in het openbaar vervoer en in taxi’s.

Blijf voor elkaar zorgen

Dus houd je alsjeblieft aan de hygiëne maatregelen en nog steeds aan de regels met betrekking tot thuisblijven dan wel in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt.

 

Corona-update per 30 augustus 2021

We mogen weer hockeyen en onder voorwaarden kijken. Wel houden we binnen Gooische nog de beperking die de nieuwbouw met zich meebrengt en waarmee we rekening moeten houden:

Hockey

Tijdens het sporten geldt geen afstandsbeperking meer. Dat betekent dat nu iedereen weer duels mag spelen en dus kan trainen en wedstrijdjes hockeyen.

Let op, hier is weer een addertje: het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten. Ben je gestopt met hockeyen? Dan geldt de 1,5 meter afstandsregel weer voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf 13 jaar ten opzichte van volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden en jongeren van 13-18 jaar onderling ook niet.

Clubhuis en terras

Hoewel ook de kleedkamers en douches weer open mogen, heeft Gooische simpelweg tijdelijk geen kleedkamers en douches. In verband met onze nieuwbouw, is het clubhuis namelijk grotendeels ontmanteld.

Hetzelfde geldt voor de kantine en het terras. Door de verbouwing, kan Gooische in het clubhuis slechts een beperkt aantal mensen ontvangen (max. 60 personen). Doe de bestelling in het clubhuis dus het liefste alleen. Daarnaast gelden in het clubhuis en op het vaste zitplaatsen.

Gooische is momenteel een bouwplaats

Naast het feit dat er geen kleedkamers en geen douches zijn, heeft Gooische vanwege de verbouwing tevens een zeer beperkte WC-gelegenheid; er staat een toiletwagen achter de keuken. Ook een reden om iedereen te vragen om zelf een goed gevulde bidon mee te nemen. Uiteraard is de (afgesloten) bouwplaats verboden toegang, maar zeker ook geen speelplaats voor kinderen. Wilt u hierop letten?

Publiek

Publiek is gelukkig weer toegestaan, met inachtneming van de 1,5 meter. Hiervoor heeft Gooische op de grond om de 1,5 meter stoeptegels gekleurd. Vanwege de verbouwing heeft Gooische echter momenteel beperkte capaciteit om publiek te ontvangen. Gooische vraagt ouders/publiek daarom om voorlopig nog steeds terughoudend te zijn om te komen kijken, om niet het hele gezin mee te nemen en om niet ‘onnodig te hangen’ op het complex.

Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden. Jongeren van 13-18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar wél ten opzichte van volwassenen.

Vervoer

De KNHB en Gooische adviseert om een mondkapje te dragen vanaf 13 jaar wanneer meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten.

Blijf voor elkaar zorgen

Dus houd je alsjeblieft aan de algemeen geldende Corona en hygiëne maatregelen en aan de regels met betrekking tot thuisblijven dan wel in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt.
 

Corona-update per 5 juni 2021

 


Beter laat dan nooit: zo langzamerhand krijgen we steeds meer ruimte om te hockeyen. Wel hebben we binnen Gooische nog de beperking die de nieuwbouw met zich meebrengt en waarmee we rekening moeten houden. Tijdens de persconferentie van 28 mei werden de volgende nieuwe versoepelingen aangekondigd per 5 juni:

 

Hockey


  1. Tijdens het sporten geldt geen afstandsbeperking meer! Dat betekent dat nu ook iedereen van 27 jaar en ouder weer duels mag spelen of mee kan doen aan onderlinge wedstrijden. Let op, hier is weer een addertje: het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten. Ben je gestopt met hockeyen? Dan geldt de 1,5 meter afstandsregel weer
  2. Hockeyers vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen met Gooische teams. Wedstrijden tegen andere clubs zijn dus niet toegestaan.
  3. Hockeyers tot en met 18 jaar mogen wel wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen binnen de eigen regio.

Clubhuis en terras

Hoewel ook de kleedkamers en douches weer open mogen, blijven deze bij Gooische gesloten. In verband met onze nieuwbouw, is het clubhuis al deels ontmanteld.

Hetzelfde geldt voor de kantine en het terras. In principe mag het weer open mogen tussen 06.00 en 22.00 uur, maar Gooische kan niet voldoen aan de overige voorwaarden die aan horeca zijn gesteld; zoals een vaste zitplaats aan een tafel en een verplichte reservering en registratie.


Publiek

Helaas is publiek nog niet toegestaan. Op het complex zijn alleen degenen die moeten hockeyen en hun begeleiders toegestaan, alsmede degenen die een specifieke taak hebben (‘functionarissen’), zoals trainers, andere medewerkers of vrijwilligers met een bepaalde taak. Iedereen verlaat direct het complex na het hockeyen of na de taak.

Blijf voor elkaar zorgen

Dus houd je alsjeblieft aan de algemeen geldende Corona en hygiëne maatregelen en aan de regels met betrekking tot thuisblijven dan wel in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt.

 

 


Update 1 oktober 2020

 

Gooische past het Corona-protocol continue aan op actuele ontwikkelingen en maatregelen. Daarbij worden de richtlijnen van RIVM gevolgd en het algemeen sportprotocol dat door NOC*NSF samen met de sportbonden is opgesteld. Vanaf 1 juli wordt geen specifiek hockeyprotocol meer opgesteld door de KNHB). Ook deze richtlijnen zijn levend documenten die continue op de actuele ontwikkelingen worden aangepast.

De volgende uitgangspunten gelden:

Voor alle leeftijdsgroepengeldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Het is dus niet nodig om 1,5 meter afstand te gehouden tijdens het hockeyen;

Voor hockeyers van 18 jaar en ouder is dit een tijdelijke uitzondering op de basisregel (1,5 meter afstand). Vóór en ná de hockeytraining of -wedstrijd blijft de basisregel gelden: 1,5 meter afstand!;

Accommodatie door de week: alleen degenen die trainen of training geven, medewerkers of functionarissen* van Gooische hebben toegang tot de accommodatie met in achtneming van de 1,5 meter regel. Iedereen gaat direct na de training of functie-uitoefening weer naar huis.

Accommodatie in het weekend: alleen degenen die een wedstrijd gaan spelen, teambegeleiding**, medewerkers of functionarissen* van Gooische hebben toegang tot onze accommodatie met inachtneming van de 1,5 meter regel. Iedereen gaat direct na de wedstrijd of functie-uitoefening weer naar huis;

Clubhuis is beperkt open, de bar is dicht. Het clubhuis is alleen open om naar WC’s te gaan. In het clubhuis zijn looprichtingen aangegeven om de 1,5 meter afstand in acht te kunnen nemen. De kleedkamers/douches/bespreekkamers zijn voorlopig gesloten; met uitzondering voor Dames 1 en Heren 1: zij kunnen voorlopig de kleedkamers en douches gebruiken. Maar ook hier geldt 1,5 m afstand houden!;

Onze clubmanager Jacques Nagel is onze Corona-coördinator; hét eerste aanspreekpunt voor gemeente en leden. We vragen iedereen de aanwijzingen zoals looproutes en instructies (bijvoorbeeld door trainers, bestuursleden, clubmanager en functionarissen) te volgen;

Het clubhuis, de WC’s en de materialen worden zoveel mogelijk schoongemaakt.

* Onder functionaris wordt verstaan: iemand die een noodzakelijke functie vervult op Gooische; bijv. Corona-marshall, hulptrainer, (beoordelaar van) scheidsrechter, bestuursleden, commissieleden die ter plekke in functie zijn (bijv. kaboutercommissie op zondagochtend, fotograaf van de fotocommissie), etc.

** Onder teambegeleiding wordt verstaan: coach, assistent coach, manager, verzorger, fysiotherapeut, rijders. Gooische hanteert voor de teambegeleiding als maximum 6 personen per team, incl. rijders. Voor thuisteams geldt dat er nooit rijders tot de teambegeleiding behoren.

Richtlijnen voor iedereen: algemene veiligheids- & hygiëneregels bij Gooische

Voor alles geldt: gezondheid is het belangrijkst. Blijf altijd gezond verstand gebruiken en houd de algemene hygiëneregels in acht (je niest en hoest in je elleboog, je gebruikt papieren zakdoekjes, je spuugt niet & je leegt je neus niet op het veld, je schudt geen handen en je wast regelmatig je handen).

Heb je klachten of in contact geweest met iemand die positief getest is op corona? Blijf thuis en laat je testen. Ook ga je direct naar huis wanneer je tijdens je aanwezigheid op Gooische klachten krijgt. Dit geldt voor iedereen!
Klachten zijn: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Houd met volwassenen altijd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het hockeyen);

Vermijd drukke plekken.

Thuisquarantaine: ben je buiten Europa of in een risicogebied op vakantie geweest? Blijf uit voorzorg na terugkomst 10 dagen thuis in quarantaine.

Positief getest? Laat de GGD zo snel mogelijk bron- en contactonderzoek doen en informeer het bestuur via [email protected](wie is besmet en wanneer was diegene voor het laatst op Gooische; alles op vertrouwelijke basis). 


Over het algemeen verblijven hockeyers tijdens een wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon en ziet de GGD de teamgenoten als "overige niet nauwe contacten”. De spelers van het team mogen in dat geval blijven deelnemen aan wedstrijden, maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuisblijven zodra klachten optreden. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid!

Richtlijnen specifiek voor hockeyers

Hockeyers van 18 jaar en oudermoeten 1,5 meter in acht nemen vóór en ná de training/wedstrijd en tijdens alle activiteiten buiten het normale hockeyspel, zoals de warming-up of de teambespreking;

Zorg ervoor dat je geen fysiek contact hebt zoals bij het vieren van een overwinnings-moment en tijdens een wissel;

Na de trainingen en wedstrijd verlaat iedereen direct Gooische. Je wordt anders een toeschouwer en toeschouwers zijn verboden;

Op het terras (met eigen consumpties) nablijven is niet mogelijk. Er wordt geen limonade of water geschonken. Iedereen neemt zelf een gevulde bidon mee;

Spelers komen omgekleed op de club, de kleedkamers zijn niet open;

Hockeyers in C-teams en ouder: draag een mondkapje wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel zitten van of naar Gooische en/of bij uitwedstrijden. Iedere hockeyer heeft standaard een mondkapje in zijn/haar tas;

Speel je uit? Kijk op de website van de andere club wat de lokale regels zijn, deze kun en respecteer deze. En gelieve bij uitwedstrijden NIET te verzamelen op Gooische.

Gooische vraagt spelers nog steeds zoveel mogelijk met de fiets komen wegens beperkte parkeergelegenheid voor auto’s.

Iedereen tot 18 jaar: je plaatst je fiets in de stalling op de accommodatie.

Volwassenen plaatsen hun fiets op de aangegeven plek tussen de dranghekken buiten de accommodatie.

Richtlijnen specifiek voor trainers, coaches & vrijwilligers:

Trainers, begeleiders en vrijwilligers moeten zelf hun risico analyseren of zij zich buiten en/ of in het clubhuis in groepen met anderen kunnen begeven. Raadpleeg desnoods je huisarts;

Trainers houden 1,5 meter afstand van hockeyers van 13 jaar en ouder. Trainers hoeven tijdens de training geen 1,5 meter afstand te houden tot spelers t/m 12 jaar;

Door beperkte mogelijkheid tot schuilen rondom het clubhuis, mogen de trainingen door de leden van het Technisch Management of de clubmanager tijdig worden afgelast in geval van dreigend noodweer. Hierbij geldt "better safe than sorry”;

Volg de gebruikelijke voorschriften voor gebruik en schoonmaak van materialen;

Vermijd als trainer/begeleider/vrijwilliger geforceerd stemgebruik zoals schreeuwen;

Wijs spelers op het belang van handen wassen, geef zelf geen handen / high fives;

Help spelers om de regels zo goed mogelijk uit te voeren en spreek ze aan wanneer dat niet gebeurt;

Zorg ervoor dat spelers buiten de normale en noodzakelijke sport gerelateerde contactmomenten geen fysiek contact hebben zoals tijdens het vieren van een overwinningsmomenten of tijdens een wissel;

Laat het aantal hockeyers en begeleiders per sportactiviteit niet groter zijn dan noodzakelijk (training, oefenwedstrijd, wedstrijd);

Zorg voor 1,5 meter afstand tussen de trainers/begeleiders/vrijwilligers en wisselspelers onderling, ook in de dug-out en laat hockeyers van 18 jaar en ouder tijdens inlopen, de warming-ups etc. 1,5 meter afstand houden;

Coaches vragen hun spelers een eigen mondkapje mee te nemen bij uitwedstrijden;

Er is geen mogelijkheid voor teambesprekingen of lunches in het clubhuis (noch vóór, noch tijdens of na de wedstrijd).

Richtlijnen specifiek voor ouders/supporters/toeschouwers/gasten

Helaas, Gooische is gesloten voor ouders, supporters, toeschouwers, gasten die geen functie hebben bij de wedstrijd of training. Dat betekent:

Trainingen: ouders/begeleiders kunnen NIET mee als toeschouwer naar trainingen. Dit geldt nu ook voor de beginnende Benjamins (op woensdag), de Pico’s (vrijdag) en de Kabouters (op zondag).

Wedstrijden: ouders/begeleiders kunnen NIET mee als toeschouwer naar wedstrijden.
Speel je uit? Kijk op de website van de andere club wat de regels daar zijn en respecteer deze.

Bezoekende clubs: gast-teams die op Gooische komen hockeyen komen alleen met de noodzakelijke begeleiders/rijouders naar Gooische. Gooische hanteert een maximum van 6 begeleiders in totaal per team (incl. rijouders);

Ouders die brengen en halen: hanteer het ‘Kiss and Ride’ principe, ga niet samen te scholen bij de ingang en blijf niet kijken op het plateau. Je bent dan toeschouwer.

Iedereen volgt altijd de aanwijzingen op van Gooische of de Corona-marshall’s;

Als je met personen buiten je huishouden in één auto zit, draag dan een mondkapje (voor C-teams en ouder);

Gooische vraagt alle ouders hun kinderen nadrukkelijk te informeren over de richtlijnen in dit Protocol, hen nadrukkelijk te vragen de aanwijzingen van de begeleiding op te volgen, hen te wijzen op de 1,5 meter afstandsregel met volwassen (dus ook met trainers) en ervoor te zorgen dat C-spelers en ouder een mondkapje in hun hockeytas hebben.

Communicatie vanuit Gooische

Het protocol is een levend document dat telkens wordt bijgewerkt en beschikbaar is voor alle leden via de website. Op Website en Sociale media worden de belangrijkste regels gecommuniceerd. Bij de ingang staan borden met de meest belangrijke regels.


 

 

Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice
Meer agendapunten

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 5 maart 2022 
08:00  Charlot van Stigt Thans Barmedewerker 
08:00  Kristel Busscher Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Victor Bretveld Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Joost van Bentum Barmedewerker 
11:15  Marielle Sas Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Nepomuk von Below Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Myrthe Rademaker Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Jackie Stam Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Georgina Wolt
Feline Olden
Cedric Haarmans
Meer verjaardagen

Facebook