Vrienden Van GooischeIedereen die Gooische een warm hart toedraagt en donateur wil worden van de club kan ‘Vriend van Gooische’ worden. 

Vrienden van Gooische dragen financieel bij aan het realiseren van concrete doelen die niet uit de reguliere inkomsten, zoals contributies, kunnen worden betaald. 
Meteen na de lancering op de ALV van 14 november 2013 begroetten we de eerste Vrienden. Inmiddels zijn er 107 Vrienden. Families met hockeyende kinderen, maar ook veel oud leden. Vrienden kiezen zelf de doelen in overleg met het Bestuur. Altijd herkenbaar en de club dienend.

De afgelopen jaren is er meubilair voor clubhuis en terras aangeschaft, is bijgedragen aan het sociaal fonds waardoor kinderen konden blijven hockeyen, is er een geluidsinstallatie aangeschaft en zijn er spellen aangekocht voor Stick Together.

Komend jaar helpen we mee met de aankleding van het nieuwe clubhuis. In overleg met het bestuur zullen ook dit herkenbare items zijn zoals een nieuwe speeltuin en een loungeset.

Word ook Vriend van Gooische
Al voor 100 euro per jaar ben je Vriend. Meer mag natuurlijk ook!
Iedereen kan Vriend worden! Niet alleen de leden, ook grootouders, teams, buren, oud-leden… Eigenlijk iedereen die Gooische een warm hart toedraagt. Vrienden krijgen een mooi plekje op het Vriendenbord in het Clubhuis. Daarnaast organiseren we twee of drie keer per jaar een Vrienden Borrel voor het hele gezin op het Upperdeck tijdens een SuperSunday.

Fiscale regeling
Ook Vrienden kunnen gebruikmaken van een interessante fiscale regeling. De enige voorwaarde is dat je elk jaar, met een minimum van 5 jaar, een bepaald bedrag verstrekt. Als je de bijdrage voor minimaal 5 jaren schenkt, is dit bedrag volledig aftrekbaar van de betaalde belasting. Afhankelijk van het tarief dat je maximaal betaalt, heb je recht op een aftrek, waardoor de belastingdienst 52%, 42% of 38% meebetaalt aan dit plan. Wil je van deze regeling gebruik maken, laat ons dat dan weten, dan verstrekken we de benodigde informatie.

Vrienden meer dan welkom
Wil je Vriend worden? 
Dat kan door het aanmeldingsformulier op de website te gebruiken of Stuur dan vandaag nog een e-mail naar [email protected] met daarin vermeld dat je Vriend wilt worden, het schenkingsbedrag en de tenaamstelling op het Vriendenbord in het Clubhuis.


 

Sponsor voucher van de maandFotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice
Meer agendapunten

Agenda van de week

9-12 ALV Gooische
12-12 GBC on ice

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 5 maart 2022 
08:00  Charlot van Stigt Thans Barmedewerker 
08:00  Kristel Busscher Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Victor Bretveld Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Joost van Bentum Barmedewerker 
11:15  Marielle Sas Barmedewerker 
11:15  Ouders/verzorgers van Nepomuk von Below Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Myrthe Rademaker Barmedewerker 
14:30  Ouders/verzorgers van Jackie Stam Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Cedric Haarmans
Georgina Wolt
Tjeerd Lenters
Meer verjaardagen

Facebook