Bestuur Jul
9

Sven van der Most komt Gooische versterken

Wij zijn zeer verheugd om te kunnen mededelen dat we Sven van der Most hebben weten te binden aan Gooische voor meerdere functies. 

Sven zal de rol van Technisch Manager Bovenbouw Meisjes vervullen en samen met het technisch kader een belangrijke rol innemen bij de implementatie van het Gooische Jeugd Hockeyplan. 

Daarnaast zal Sven bij Dames 1 de rol van assistent-trainer coach gaan vervullen. Wij denken dat hij met Rosanne een uitstekend duo zal vormen. Als laatste zal Sven een bijdrage gaan leveren aan ons nieuw op te zetten zaalhockeyprogramma als onderdeel van het hockeyplan. 


We wensen je veel succes toe Sven en hebben veel vertrouwen in een prettige en langdurige samenwerking.


Namens het bestuur 


Astrid Nollen en Roderik Verkleij

**


Sven zichzelf nog even voor:


Even voorstellen: Ik ben Sven van der Most, 46 jaar en kom uit Raamsdonksveer. Als jonge speler wist ik al dat trainen en coachen mijn passie was en ik geef dan ook al vanaf mijn 13e levensjaar training. 


Begonnen bij de benjamins en 33 jaar later heel wat clubs en teams verder. Meerdere clubs in Nederland en België gecoacht o.a. Push JA1 & H1, Tilburg D1, HC Oranje-Rood JA1, Were Di H1, Royal Victory H1 & D1, Leuven H1. 
Zes seizoenen geleden ben ik fulltime in het hockey gaan werken. De eerste drie jaar als Technisch Directeur bij Royal Victory in België en de laatste drie jaar als Technisch Manager bij HC Oranje-Rood (Eindhoven). 


Naast het clubhockey ben ik meerdere jaren bondscoach van de Belgische zaalhockey dames geweest en momenteel ben ik nog steeds actief als opleider voor de Europese Hockey Federatie en voor de FIH (wereld hockeybond). 

Mijn missie is een leven lang hockey geluk voor iedereen en ik hoop dat ik daarmee mijn steentje mag bijdragen op jullie prachtige hockeyclub. Ik ben dan ook bijzonder trots dat ik onderdeel word van jullie geweldige team van Technisch Managers en dat ik bij Dames 1 mag gaan assisteren bij Rosanne Steenbeek. 


Ik hoop, dat we een mooi en fijn hockeyseizoen tegemoet gaan. Het complex zal nog wel even wat tijd nodig hebben, maar het wordt prachtig. Voor wie kennis wil maken: schroom niet. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten en er een geweldig seizoen van te maken. Tot snel allemaal en geniet van jullie welverdiende vakantie. 


Bij vragen weet je me te vinden?

Sportieve groet, 

Sven

 
 
Nieuws afbeelding

Fotoalbum

Bekijk de laatste fotos in ons fotoalbum
Gooische foto's


NieuwbouwCam


Nieuwbouw


Vouchers

Rabobank sponsor

Volvo clubbonus

Gooische Sponsor Vouchers

Agenda van de week

Deze week geen agendapunten.
Meer agendapunten

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Deze week geen verslagen.
Meer verslagen

Diensten

zaterdag 25 september 2021 
07:45  Zoë Morsink Wedstrijdtafel 
07:45  Pien Vlaar Wedstrijdtafel 
08:00  Jantina Westerink Barmedewerker 
08:00  Hans Melchior Barmedewerker 
08:00  Ouders/verzorgers van Jurriaan Meiss Barmedewerker 
10:30  Sette van Welie Wedstrijdtafel 
10:30  Phillipine van Zanten Jut Wedstrijdtafel 
11:15  Ouders/verzorgers van Rosalie Wolt Barmedewerker 
Meer diensten

Vandaag jarig

Nanne van Mierlo
Derk van de Putte
Kate Drost
Meer verjaardagen

Facebook